«Ο Καρλίτος δέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού»

«Ο Καρλίτος δέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού»

Μεγάλη πολωνική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο Ισπανός επιθετικός Καρλίτος έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Από τον Παναθηναϊκό προσπαθούν να υποβαθμίσουν από την επικαιρότητα τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Καρλίτος, όμως στην Πολωνία το έχουν… τούμπανο και καθόλου κρυφό καμάρι. Η μεγάλη πολωνική ιστοσελίδα sport.pl επικαλούμενη «πηγές» της, ισχυρίζεται ότι ο 29χρονος επιθετικός έχει αποδεχτεί την πρόταση του Τσάβι Ρόκα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Καρλίτος έχει συμφωνήσει με τους όρους του συμβολαίου του και αναμένεται στην Αθήνα εντός των ημερών για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Το δημοσίευμα εξηγεί ότι ο Καρλίτος μπορεί να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, επειδή είναι ελεύθερος από την Αλ Ουάχντα. Ωστόσο, συμπληρώνει ότι φέτος δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί επειδή έχει παίξει σε δύο ομάδες και απαγορεύεται να κάνει το ίδιο με τρίτη σε μία σεζόν…

Η απόκτηση του Καρλίτος είναι μία σημαντική προσθήκη για τον Παναθηναϊκό, αφού είναι ένας επιθετικός με το στοιχείο που λείπει: την παραγωγικότητα. Ο Ισπανός στράικερ έχει στατιστικά που αποδεικνύουν την έφεση του στο σκοράρισμα και έχει τα εχέγγυα για να βοηθήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ