Αναβλήθηκε προσωρινά το ραντεβού Μπακογιάννη-Αλαφούζου

Αναβλήθηκε προσωρινά το ραντεβού Μπακογιάννη-Αλαφούζου

Προσωρινή αναβολή έδωσαν στο ραντεβού για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα με τη Λεωφόρο και τον Βοτανικό μετά την τελευταία συνάντηση της περασμένης Παρασκευής ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Κώστα Μπακογιάννη. Παρά την ανοιχτή γραμμή ανάμεσα στις δύο πλευρές, η αναμενόμενη συνάντηση των δύο ανδρών που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (30/7) δεν έχει πραγματοποιηθεί για την ώρα και όλα δείχνουν πως Αλαφούζος και Μπακογιάννης θα βρεθούν και πάλι την ερχόμενη βδομάδα σύμφωνα με πηγές από τον Δήμο.

Πάντως σημαντικό ρόλο θα παίξει πως σύμφωνα με το σημερινό (30/7) πρωτοσέλιδο της Livesport, ο Μπακογιάννης δεν είναι θετικός στην πρόταση του Παναθηναϊκού για τη Λεωφόρο, κάτι που όμως δεν ισχύει για τον Βοτανικό, με τον Δήμαρχο Αθηναίων να προτάσσει τη λύση της Διπλής Ανάπλασης ως φαβορί.

Αίσθηση ωστόσο έχει προκαλέσει η “σιγή ιχθύος” από την πλευρά του Δήμου που δεν έχει πάρει θέση ως τώρα για την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε. Το δεύτερο ραντεβού πάντως αναμένεται πιο κατατοπιστικό, αφού αν προχωρήσει η λύση της Λεωφόρου, η “πράσινη” ΠΑΕ αναμένεται να προβεί σε κυβερνητικές επαφές, ώστε να χαραχτεί η στρατηγική πάνω στην οποία θα προχωρήσουν οι δύο πλευρές.

Πηγή: trifilara.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ