Παναθηναϊκός : Ενδιαφέρον για Βιάνα (vids)

Παναθηναϊκός : Ενδιαφέρον για Βιάνα (vids)

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντιόγκο Βιάνα, ο οποίος είναι κοντά στο να μείνει ελεύθερος από την Μπράγκα.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται στην μεταγραφική αγορά για την κάλυψη του δεξί άκρου της άμυνας. Ένα καινούργιο όνομα που έρχεται στο προσκήνιο, είναι αυτό του Ντιόγκο Βιάνα, ο οποίος φέτος, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μπράγκα.

Ο 30χρονος μπακ είναι στους παίκτες προς αποχώρηση από τον πορτογαλικό σύλλογο, καθώς δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες της ομάδας. Παρότι με την φανέλα της Μπελενένσες, έκανε μία γεμάτη διετία, δεν κατάφερε να δείξει την αξία του και στην Μπράγκα.

Αν και το συμβόλαιο του εκπνέει το 2021, είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος από αυτό το καλοκαίρι, κάτι που συμφέρει τους «πράσινους». Συγκεκριμένα, η ελληνική ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον παίκτη, μόνο με ελεύθερη μεταγραφή, ενώ η εμπειρία που έχει, τον μετατρέπει σε μία πολύ αξιόπιστη λύση. Βέβαια, για να αποχωρήσει από τους Πορτογάλους, θα πρέπει να παραμείνει ο Ρικάρντο Εσγκάιο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Πόρτο, από την οποία δόθηκε δανεικός σε Βένλο και Ντεπορτίβο Άβες. Στην συνέχεια, αποκτήθηκε από την Πεναφιέλ, προτού μετακομίσει στην Ζιλ Βιθέντε. Οι γεμάτες σεζόν και οι επιδόσεις του, τον έφεραν στην Βουλγαρία, όπου αρχικά αγωνίστηκε με την Λίτεξ και στην συνέχεια με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, πριν επιστρέψει στην Πορτογάλια, το 2017.

Με την Μπράγκα μπορεί να έπαιξε σε μόλις 8 παιχνίδια, ωστόσο με την Μπελενένσες είχε τις πιο γεμάτες χρονιές της καριέρας του. Συνολικά, κατέγραψε 72 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και 11 ασίστ ενώ μέχρι τώρα, έχει σημειώσει 20 γκολ και 32 ασίστ στην καριέρα του. Ακόμα, ήταν διεθνής με όλες τις «μικρές» ομάδες της Πορτογαλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ