Φερέιρα : «Να φτιάξουμε μία μίξη νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών»

Φερέιρα : «Να φτιάξουμε μία μίξη νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών»

Όλα όσα είπε ο Αμπέλ Φερέιρα λίγη ώρα μετά τη χθεσινή (5/9) νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στη Καλλιθέα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 στη χθεσινή (5/9) φιλική αναμέτρηση στην Καλλιθέα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, αμέσως μετά το παιχνίδι, προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του «PAOK TV», αναφερόμενος κυρίως στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και στο πώς μπορούν να… ταιριάξουν στο ρόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός: 

«Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν δουλέψει πάρα πολύ σκληρά από την αρχή της προετοιμασίας. Για εμάς δεν υπάρχουν φιλικά παιχνίδια, αλλά παιχνίδια που θέλουμε να μπούμε και να τα κερδίσουμε ανεξαρτήτως του που και το με ποιόν παίζουμε.

Για εμάς ήταν αρκετά σημαντικό το παιχνίδι. Δείξαμε ότι έχουμε μια ανταγωνιστική νοοτροπία και πως θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτή, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι. Είδαμε πειθαρχία, σκληρή δουλειά και βέβαια την ποιότητα των ποδοσφαιριστών».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

«Δε θα αλλάξω ούτε μια συλλαβή από τα όσα είχα πει στο τελευταίο παιχνίδι. Βλέπουμε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα, ωστόσο δε πρέπει να ξεχνάμε ότι για να μπορέσουν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό χρειάζεται υπομονή, ηρεμία και χρόνος.

Ξέρουμε καλά ότι βρισκόμαστε σε μια χώρα που ζει στα άκρα, οπότε δεν υπάρχει αυτός ο χρόνος πολλές φορές. Ούτε είμαστε εδώ για να κάνουμε την ομάδα Κ19.

Ξέρουμε πάρα πολύ καλά την ποιότητα που έχει και είμαστε εδώ για να την αναδείξουμε, ωστόσο πάντα χρειαζόμαστε και τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξέρουν πάρα πολύ καλά πως θα διαχειριστούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις, όπως μια ήττα.

Είναι αυτοί που θα «τραβήξουν το κουπί» σε τέτοιες καταστάσεις. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους και για να το κάνουμε αυτό χρειαζόμαστε μια μίξη νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ