Στην Ιταλία ο Βούκοβιτς, ανακοινώνεται ο δανεισμός του

Στην Ιταλία ο Βούκοβιτς, ανακοινώνεται ο δανεισμός του

Στη Βερόνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Περνάει από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται ο δανεισμός του στην ιταλική ομάδα.

Στην Ιταλία βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού «πέταξε» για τη γειτονική χώρα, με σκοπό να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Ελλάς Βερόνα, για τον οποίο είχατε ενημερωθεί αποκλειστικά από το to10.gr την Παρασκευή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βερόνα ανακοίνωσε επίσημα την παρουσία του παίκτη του Ολυμπιακού στην Ιταλία, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter. Συγκεκριμένα σε ερώτηση οπαδού για το τι μέλλει γενέσθαι με τον παίκτη, οι διαχειριστές της σελίδας της ομάδας ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Ο Βούκοβιτς; Είναι στην πόλη, είμαστε στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και εάν τελειώσουμε, αύριο θα κάνει τις ιατρικές εξετάσεις και θα το επισημοποιήσουμε».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της Βερόνα, προβλέπει 6μηνο δανεισμό, με οψιόν αγοράς ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Νούμερο μεγαλύτερο από το ποσό που είχε πληρώσει ο σύλλογος του Πειραιά στην Κόνιασπορ το περασμένο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την Ελλάς Βερόνα και για το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον ιταλικό σύλλογο εφόσον γίνει χρήση της οψιόν. Συμφωνία που προβλέπει 3ετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές ενός εκατ. ευρώ!

https://twitter.com/HellasVeronaFC/status/955074375325306881

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ