Ζίβκοβιτς για το συμβόλαιο του : «Θα μιλήσουμε με τον σύλλογο»

Ζίβκοβιτς για το συμβόλαιο του : «Θα μιλήσουμε με τον σύλλογο»

Για τις φήμες που τον θέλουν να ανανεώνει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ενόψει του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο.

Για τη δεύτερη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, προερχόμενος από τη νίκη-πρόκριση επί της Μπενφίκα με 2-1.

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε στη κάμερα της NOVA για το ερχόμενο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να θέλει να αναφερθεί στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για νέο συμβόλαιο, ενώ χαρακτήρισε τους ασπρόμαυρους οικογένεια.

Αναλυτικά αναφέρθηκε:

Για αυτά που ακούγονται περί ανανέωσης του συμβολαίου του: «Πρέπει νομίζω να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι, οπότε προτιμώ να επικεντρωθούμε σε αυτό το κομμάτι και για όλα τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε με τον σύλλογο»

Για το ότι αφιέρωσε τη νίκη σε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο: «Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι είναι η αλήθεια και είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες και την ομάδα μου που πήραμε την πρόκριση με έναν τέτοιο αντίπαλο. Αφιέρωσα τη νίκη στον πατέρα μου που δεν είναι μαζί μου καθώς και στον Γιόζιπ Μίσιτς που λείπει από κοντά μας εδώ και σχεδόν 4 μήνες. Δεν είναι στις καθημερινές υποχρεώσεις μας αλλά μας βοηθάει με τον τρόπο του και επίσης στον Ροντρίγκο που κατάφερε να σταματήσει τον αντίπαλο στον ένας εναντίον ενός, στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας, και τραυματίστηκε, αν δεν το είχε κάνει αυτό, αυτή την αυτοθυσία, ίσως να μην είχαμε πάρει την πρόκριση».

Για το αν θα χαρακτήριζε αυτή τη νίκη, ως τη μεγαλύτερη στην καριέρα του: «Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, παίξαμε πολύ καλά, είναι μία νίκη που πρέπει να τη βάλουμε στο αρχείο μας,  στην ιστορία μας και όπως πάντα λέω, τώρα συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μόνο με αυτό το σκεπτικό θα πετύχουμε το στόχο μας, πρέπει να κοιτάμε μπροστά».

Για το πόσο και σε ποια σημεία είναι διαφορετική η περσινή ομάδα από τη φετινή: «Σε κάθε αρχή είναι δύσκολο να προσαρμοστείς, χρειάζεται χρόνο, κάνουμε αυτό που ζητάει ακριβώς ο προπονητής, να τηρούμε το πλάνο και αυτό που μας έχουν θέσει πριν το παιχνίδι».

Για το ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας: «Μία λέξη θα έλεγα, οικογένεια».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, και αν έχει κάποια  ιδιαιτερότητα: «Είναι τελείως διαφορετικό, είναι οι πρώτες αγωνιστικές, θέλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο και να πάρουμε τη νίκη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ