Με όλα του τα όπλα ο Άρης κόντρα στον Βόλο

Με όλα του τα όπλα ο Άρης κόντρα στον Βόλο

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στον Βόλο, με την ομάδα να γνωστοποιεί την αποστολή.

Για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο ετοιμάζεται ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την μάχη της δεύτερης αγωνιστικής στο «Πανθεσσαλικό», και η ομάδα ανακοίνωσε την αποστολή χωρίς απώλειες και καθόλου προβλήματα.

Οι «Κιτρινόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν με νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και να ανεβάσουν τη ψυχολογία τους μετά την ήττα – αποκλεισμό – σοκ από την Κόλος Κοβαλίβκα εντός της εβδομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΆΡΗΣ: 

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με το Βόλο Ν.Π.Σ., στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (θα αναχωρήσει το απόγευμα για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας) για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Sakic, Bruno Gama, Bertoglio, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Ali Adem, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκιέργκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ