ΑΕΚ : Με Ανσαριφάρντ και τριάδα στην άμυνα η ενδεκάδα (pic)

ΑΕΚ : Με Ανσαριφάρντ και τριάδα στην άμυνα η ενδεκάδα (pic)

Οι εκλεκτοί του Μάσιμο Καρέρα για την αναμέτρηση του Αγρινίου.

Η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα, με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να φιλοξενείται (20:30) από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να μπουν με το… δεξί στη Super League, ενώ το βλέμμα τους είναι στραμμένο και στο πολύ σημαντικό ματς της Πέμπτης (24/9) με την Σεντ Γκάλεν για τον τρίτο προκριματικό του Europa League. Η Ένωση προέρχεται από τον χαμένο τελικό του Βόλου και θέλει να δώσει… απαντήσεις.

Για τη σημερινή αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου, ο Ιταλός τεχνικός προχώρησε σε εκπλήξεις αναφορικά με την ενδεκάδα.

Ο κόουτς της Ένωσης επιλέγει σύστημα 3-5-2, με τον Τσιντώτα να υπερασπίζεται τα κιτρινόμαυρα γκολπόστ. Στην άμυνα έχουμε τριάδα, με τους Σβάρνα, Τσιγκρίνσκι και Χνιντ.

Μπακ/χαφ θα παίξουν οι Παουλίνιο, Ινσούα, ενώ η τριάδα στο κέντρο θα αποτελείται από τους Σιμόες, Βασιλαντωνόπουλο. Με τον Μάρκο Λιβάγια σε πιο προωθημένο ρόλο.

Στην επίθεση για την ΑΕΚ, παίρνουν θέση οι Νέλσον Ολιβέιρα και Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Να σημειωθεί, πως επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της Ένωσης κάνουν σήμερα οι Χνιντ, Ινσούα και Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ θα είναι οι: Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Μιτάι, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Αλμπάνης, Μαχαίρας.

Η ενδεκάδα του Μάσιμο Καρέρα για τον αποψινό αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό#panaek #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #slgr

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ