Η εθνική Σερβίας βλέπει Ραντζέλοβιτς και τους δύο Ζίβκοβιτς

Η εθνική Σερβίας βλέπει Ραντζέλοβιτς και τους δύο Ζίβκοβιτς

Ο παλιός προπονητής της ΑΕΚ και νυν εκλέκτορας στην εθνική ομάδα της Σερβίας, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, μιλάει για τους Σέρβους που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα και αφήνει ορθάνοιχτη την πόρτα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Στην ιστοσελίδα «sportske.net» μίλησε ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, παλιός προπονητής της ΑΕΚ (1999-2000) και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Σερβίας και αναφέρθηκε στους Σέρβους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος φυσικά για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς του Ολυμπιακού και τους Ζίφκο και Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ.

Όπως τονίζει ο 68χρονος πλέον προπονητής, τους παρακολουθεί και τους τρεις και δεν αποκλείεται σύντομα να είναι μέσα στις κλήσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους δύο του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζω πολύ καλά και τον Ζίφκο και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, έχουν μεγάλες δυνατότητες και τους παρακολουθούμε και τους δύο. Θα ήταν λίγο παράξενο για τον Αντρίγια να είναι τώρα στην εθνική αλλά τον εκτιμώ ως παίκτη και σίγουρα θα είναι στη λίστα στο μέλλον όταν θα είναι σε φόρμα.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς επίσης παίζει στον ΠΑΟΚ αλλά έχουμε τρεις τερματοφύλακες στη λίστα και τώρα έχουμε προσθέσει και τον Νίκολιτς που θα θέλαμε να τον δούμε. Θα υπάρξουν όμως ευκαιρίες και για τον Ζίβκο.

Για τον Ραντζέλοβιτς: «Τον παρακολουθούμε επίσης, έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο στο σύλλογό του, σίγουρα θα έχει την ευκαιρία του αν συνεχίσει να παίζει έτσι. Οι πόρτες της εθνικής ομάδας είναι ανοιχτές γι’ αυτόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ