Σάλιακας : «Θέλαμε περισσότερο τη νίκη»

Σάλιακας : «Θέλαμε περισσότερο τη νίκη»

Για την ανάγκη του ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης μίλησε ο Μανώλης Σάλιακας σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη (0-2) του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα χθες (31/10) στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την έβδομη αγωνιστική της Super League.

Ο αμυντικός των Ηπειρωτών σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στη θέληση που είχε η ομάδα του να φύγει με τη νίκη από την Αθήνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Σάλιακα στη Nova: 

Για τη νίκη του ΠΑΣ: «Μπήκαμε λίγο χαλαροί, ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, αλλά όσο περνούσε η ώρα συγκεντρωνόμασταν στο πλάνο και από κάποια στιγμή και μετά είχαμε τον έλεγχο. Ήμασταν πολύ δυνατοί στις μονομαχίες και θέλαμε περισσότερο τη νίκη από τον Ατρόμητο».

Για τις καλύψεις στις πτέρυγες: «Βοηθάει αλλά θέλει τρεξίματα. Η ομάδα έχει πολλά τρεξίματα, το έχουμε δείξει και σε άλλα παιχνίδια. Μας βγαίνει και προχωράμε».

Για το τι σημαίνει η νίκη αυτή: «Είναι ένα πολύ καλό διπλό με μια δύσκολη ομάδα. Τώρα παίζουμε την Τετάρτη με την ΑΕΛ, μετά με Παναιτωλικό, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ό,τι προκύψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ