Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών του Αστέρα

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών του Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν για μεγάλα διαστήματα καλύτερος από τον Ολυμπιακό, προηγήθηκε, αλλά τελικά έμεινε το 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό. Ας δούμε ποιοι παίκτες των Αρκάδων διέπεψαν.

Ο Αστέρας Τρίπολης για άλλη μια φορά δυσκόλεψε και έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό με πολλούς παίκτες του να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ας δούμε τι έκανε ο καθέανς που αγωνίστηκε.

Αθανασιάδης
Ο τερματοφύλακας των Αρκάδων ήταν σε καλή κατάσταση σήμερα. Στο πέναλτι δεν μπορούσε να κάνει και πολλά αν και έπεσε σωστά, αλλά γενικά είχε καλές αποκρούσεις και ήταν σταθερός όπου χρειάστηκε, έχοντας καλές τοποθετήσεις.

Κώτσιρας
Ξεκίνησε καλά το ματς, αλλά όταν ανέβηκε ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τον κινητικό Μιραλάς, ο οποίος του πήρε και κίτρινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα.

Σελίν
Ο Ουκρανός στόπερ του Αστέρα έκανε καλό ματς. Έκοψε όπου χρειάστηκε τους επιθετικούς του Ολυμπιακού, βγήκε νικητής σε αρκετά αμυντικά στημένα κόντρα στους Σισέ και Ένγελς και κάλυψε τον κακό σήμερα Τριανταφυλλόπουλο.

Τριανταφυλλόπουλος
Κακό παιχνίδι από τον «Τριάντα». Παραχώρησε ένα χαζό επιεικώς πέναλτι που ξανάβαλε τον Ολυμπιακό στο ματς και γενικά μετά από την ενέργεια αυτή έβγαλε έλλειμα συγκέντρωσης και χημείας ε τους άλλους αμυντικούς της ομάδας του Παντελίδη.

Γιαννούλης
Καλός αμυντικά, κέρδισε πολλές μάχες τόσο κόντρα στον Μιραλάς όσο και σε οποιονδήποτε άλλο επιχειρούσε να επιτεθεί στον χώρο ευθύνης του. Κράτησε πολύ καλά τη θέση του.

Ιγκλέσιας
Πολύ καλός. Δύναμη στα στημένα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά ενώ έκανε καλό και πειθαρχημένο παιχνίδι, βοηθώντας τα μέγιστα στη νίκη του κεντρου του Αστέρα επί αυτού του Ολυμπιακού. Κερασάκι στην τούρτα, το γκολ που έτυχε.

Μουνάφο
Δραστήριος και πολύ κινητικός. Πήρε πρωτοβουλίες και προσπάθησε να συνεργαστεί με Τόνσο και Μανιά, αρετές φορές με επιτυχία.

Κυριακόπουλος
Καλό ματς και από αυτόν. Κέρδισε μάχες στο χώρο του κέντρου, ενώ δοκίμασε και 1-2 φορές το πόδι του όταν βρήκε την ευκαιρία.

Τσιλιανίδης
Είχε αναλάβει τα στημένα του Αστέρα όσο αγωνίστηκε και είχε μερικά ποιοτικά χτυπήματα. Βοήθησε στην καλή μεταφορά της μπάλας στην επίθεση, το διάστημα που κυριάρχησε ο Αστέρας.

Τόνσο
Κακό σπυρί για τη βαριά άμυνα του Ολυμπιακού. Προσπάθησε να στήσει συνεργασίες με τον Μανιά, πλαγιοκόπησε, δοκίμασε το πόδι του και γενικά προβλημάτισε την άμυνα των Πειραιωτών

Μανιάς
Είχε και αυτός 1-2 καλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Έπαιξε αρκετό (ποδοσφαιρικό) ξύλο με Ένγκελς και Σισέ, κερδίζοντας αλλά και χάνοντας μονομαχίες.

Ισνάλδο
Μπήκε στη θέση του Τσιλιανίδη και έδωσε λύσεις με την τεχνική του στο κράτημα της μπάλας, απασχολώντας παράλληλα και τα ακραία μπακ  του Ολυμπιακού.

Ντουντού
Μπήκε αντί του Κυριακόπουλου αλλά δεν βοήθησε πολύ. Ήταν σκληρός στο παιχνίδι του, έβγαλε νεύρα και δέχτηκε δίκαια τη κίτρινη κάρτα από τον Ζαχαριαδη.

Καλτσας
Μπήκε στο 84’, στη λογική του Παντελίδη να έχει έναν γρήγορο επιθετικό και να εκμεταλλευτεί το ανέβασμα του Ολυμπιακού που προσπαθούσε να σκοράρει το γκολ της νίκης. Δεν κατάφερε όμως να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ