Πινακάς : Ο… ζωγράφος της ΑΕΛ (vids)

Πινακάς : Ο… ζωγράφος της ΑΕΛ (vids)

Ο 19χρονος επιθετικός βγάζει… μάτια στις πρώτες αγωνιστικές της Superleague και αποτελεί την αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματα. Δύο γκολ στα Γιάννενα και συνολικά τέσσερα σε 6 ματς ο νεαρός άσος, που τρελαίνει… κόσμο με τις εμφανίσεις του.

Μόλις 19 ετών. Μέχρι τα μισά της περσινής σεζόν αγωνιζόταν μόνο με την ομάδα Νέων της ΑΕΛ. Στα πλέι άουτ του περσινού πρωταθλήματος πήρε χρόνο συμμετοχής και άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Φέτος, άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου και έχει «τρελάνει» τον κόσμο.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πινακά. Τον νεαρό επιθετικό της θεσσαλικής ομάδας, που βγάζει… μάτια στις πρώτες αγωνιστικές και αποτελεί την αποκάλυψη της φετινής Superleague. Χθες, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΛ στη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΣ με 2-1.

Ο νεαρός άσος ξεκίνησε βασικός και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο οδήγησε την ΑΕΛ στην πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 66’ ο Πινακάς ισοφάρισε σε 1-1 με γυριστή κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Σάλιακα και στο 85’ με ωραία κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ έφερε πάνω-κάτω και έδωσε τη νίκη στη θεσσαλική ομάδα.

Μια σπουδαία εμφάνιση από τον 19χρονο επιθετικό, που έφτασε τα 4 γκολ σε 6 ματς στο φετινό πρωτάθλημα. Εκτός από τον αποψινό αγώνα, είχε σκοράρει και στο 1-1 με τον Βόλο, το περασμένο Σάββατο, αλλά και στο ματς με τον Παναθηναϊκό (1-1) στις 28 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πινακάς πέρσι στα ματς που αγωνίστηκε στα πλέι άουτ της Superleague έπαιξε ως δεξί εξτρεμ, ενώ φέτος ο Μιχάλης Γρηγορίου τον χρησιμοποιεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο 19χρονος στράικερ αποδίδει εξαιρετικά, κάνοντας τον Ελληνα προπονητή και τους ανθρώπους της ΑΕΛ να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Ο Δημήτρης Πινακάς, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της θεσσαλικής ομάδας, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Βυσσινί μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ είναι μια φορά διεθνής με την U19. Ο νεαρός άσος με τα δύο γκολ που πέτυχε στους Ζωσιμάδες ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ της Superleague και βρίσκεται πίσω από τον Ελ Αραμπί, μαζί με τους Μπαράλες, Δουβίκα και Καρλίτος, που έχουν επίσης από 4 γκολ.

Ο επιθετικός της ΑΕΛ αποτελεί αναμφίβολα την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και δείχνει ικανός όχι μόνο να σταθεί στην πρώτη κατηγορία, αλλά να πρωταγωνιστήσει. Το έδειξε στο αποψινό παιχνίδι, που έβαλε την… υπογραφή του. Σε έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα πήρε από το χέρι την Λάρισα και την βοήθησε να κάνει σεφτέ στη φετινή Superleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ