Ολυμπιακός : Εγινε… 100άρης ο Χολέμπας (pic)

Ολυμπιακός : Εγινε… 100άρης ο Χολέμπας (pic)

Στο ματς με τον Αρη ο Χοσέ Χολέμπας πραγματοποίησε την 100η συμμετοχή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και απολαμβάνει πλέον την μοναξιά της κορυφής.

Το παιχνίδι με τον Αρη μάλιστα ήταν ιδιαίτερο για τον Χοσέ Χολέμπας, καθώς ο έμπειρος μπακ έφτασε τις 100 συμμετοχής με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο 36χρονος αμυντικός, ο οποίος πραγματοποίησε την 6η συμμετοχή του στη φετινή Superleague, έγινε… 100άρης και μπήκε σε ένα κλειστό κλαμπ, στο οποίο βρίσκονται ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου.

Παράλληλα, αυτή ήταν η 146η συνολικά εμφάνισή του με τα χρώματα των Πειραιωτών, έχοντας απολογισμό 10 γκολ και 22 ασίστ σε 11.716 λεπτά. Στη δεύτερη θητεία του στο μεγάλο λιμάνι ο Χοσέ Χολέμπας είναι και πάλι πρωταγωνιστής και βοηθάει τα μέγιστα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο έμπειρος άσος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2010 έως το 2014 και στη συνέχεια έπαιξε σε Ρόμα και Γουότφορντ, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι όταν επέστρεψε στους Ερυθρόλευκους. Φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει 11 συμμετοχές και είναι από τους παίκτες – κλειδιά για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση για τον Χοσέ Χολέμπας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ