Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός : Η κριτική των παικτών του Παναιτωλικού

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός : Η κριτική των παικτών του Παναιτωλικού

Ο Παναιτωλικός έπαιξε πολύ καλά στη Λεωφόρο και ίσως άξιζε περισσότερα από τον βαθμό της ισοπαλίας. Ας δούμε τους διακριθέντες για την ομάδα του Δέλλα.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα, ίσως να νιώθουν και απογοητευμένοι από το 0-0 καθώς έχασαν καλές ευκαιρίες για ένα σημαντικό διπλό. Ας δούμε ποιοι διακρίθηκαν από άμυνα και επίθεση για τον Παναιτωλικό.

Κυριακίδης
Δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, που είχε καλή επικοινωνία με τους αμυντικούς του. Στο δεύτερο μέρος είχε δυο καλές επεμβάσεις, αλλά παραλίγο να κάνει ένα τραγικό λάθος που θα στοίχιζε στην ομάδα του.

Ροντρίγκες
Αρκετά καλός στα καθήκοντά του, αλλά του χρεώνεται το χωρίς πίεση λάθος που οδήγησε στη μεγαλύτερη φάση για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο με τον Δώνη. Στο δεύτερο μέρος συνέχισε να είναι θετικός στις επεμβάσεις του και βοήθησε στο μηδέν της άμυνας.

Ρόσα
Κινητικός, με πολλές πρωτοβουλίες, αλλά όλες τους ήταν ημιτελείς. Βρήκε τους χώρους να κινηθεί και να δράσει αλλά δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα του.

Κλέσιο
Πολύ τρέξιμο. Προσπάθησε να επιτεθεί αλλά δεν τροφοδοτήθηκε σωστά. Ωστόσο ήταν και πολύ πειθαρχημένος στα αμυντικά καθήκοντά του και στα ντουμπλαρίσματα. Πολύ καλός και στο δεύτερο ημίχρονο όπου έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει.

Ντίας
Δεν του δόθηκε η ευκαιρία να έρθει σε επαφή πολλές φορές με την μπάλα. Ωστόσο πίεσε ψηλά και ανάγκασε σε γεμίσματα τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο μέρος άρχισε να χάνεται από το ματς όσο περνούσε ο χρόνος και αυξάνονταν η κούραση.

Μάρκος Πάουλο
Στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε από τις καλύτερες εμφανίσεις του. Προσπάθησε αμυντικά αλλά είχε σοβαρό πρόβλημα στην πρώτη πάσα, κάνοντας αργή την ανάπτυξη του Παναιτωλικού. Βελτιώθηκε αρκετά στο κομμάτι αυτό στο δεύτερο ημίχρονο.

Τσοκάνης
Πολύ καλός ανασταλτικά, κέρδισε τις περισσότερες μάζες του με Άλτμαν και Χατζηγιοβάνη. Προσπάθησε να ανέβει όποτε βρήκε την ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιμετώπισε θέματα από την αυξημένη πίεση του Παναθηναϊκού στις αρχές αλλά προσαρμόστηκε με επιτυχία.

Μαρινάκης
Καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, με ελάχιστα ρίσκα και ανεβάσματα στο παιχνίδι του. Ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο μέρος. Πήρε μέτρα στο δεύτερο και μάλιστα σπατάλησε μια τεράστια ευκαιρία, σουτάροντας πάνω στον Βλαχοδήμο.

Βασιλούδης
Κακός στο πρώτο τέταρτο, άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς στη συνέχεια και συνέβαλε στο καλό πρέσινγκ της ομάδας του.

Μιχάι
Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στους επιθετικούς του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο είχε περισσότερη δουλειά αλλά αντεπεξήλθε.

Μοράρ
Αρκετά κινητικός, προσπάθησε να ανοίξει την άμυνα του Παναθηναϊκού με κίνηση χωρίς την μπάλα, αλλά δεν τροφοδοτήθηκε σωστά. Είχε απίθανη εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι για τον Παναιτωλικό. Στο δεύτερο είχε και πάλι μια πολύ καλή ενέργεια στην ευκαιρία του Κλέσιο, αλλά κουράστηκε με την πάροδο του χρόνου και αυτός.

Νταλακούρας, Χαντάκιας, Μπαρμπόσα
Και οι τρεις μπήκαν μετά το 78′ για καθυστερήσεις αλλά και για ενίσχυση της άμυνας (Χαντάκιας), ωστόσο δεν μπορούν να κριθούν γιατί επί της ουσίας δεν επηρέασαν την αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ