ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός : Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός : Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Μοιραία τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Μυστακίδης που έχασε πολλές ευκαιρίες και ο Οικονόμου που είδε τον Κόντε να τον κερδίζει κατά κράτος.

Άλλη μια ήττα για τον Παναθηναϊκό που είδε τον Πέδρο Κόντε να τον κάνει ό,τι θέλει και τελικά υποχώρησε στη 10η θέση της Superleague. Ας δούμε την ατομική απόδοση των πράσινων που αγωνίστηκαν στους Ζωσιμάδες:

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα δύο γκολ, αφού εκτελέστηκε από τον Κόντε. Προδόθηκε από την άμυνά του πολλές φορές και σε κάποιες περιπτώσεις κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

 ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Ακόμα μια άσχημη εμφάνιση από έναν παίκτη που είναι μέτριος ακόμα και όταν παίζει στη θέση του, δηλαδή δεξί μπακ. Σαν τρίτος κεντρικός αμυντικός δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του.

ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Κακή απόδοση από τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού. Δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στο σχήμα με τρεις αμυντικούς, έχασε πολλές μονομαχίες και είδε πολλές φορές τους επιθετικούς στην πλάτη του.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Τραγική η αντίδρασή του στο πρώτο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα. Ξεκίνησε μερικά μέτρα μπροστά από τον Κόντε και κατέληξε να βλέπει την πλάτη του όταν εκτελούσε. Αργές αντιδράσεις, κακές τοποθετήσεις, άσχημη εμφάνιση.

ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Από τους παίκτες που προσπάθησαν να ξεχωρίσουν, όμως δεν του ταίριαζε η θέση του μπακ – χαφ, που απαιτούσε να τρέχει όλη την πλευρά. Βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή στο δεύτερο ημίχρονο και αντί να γυρίσει την μπάλα, την τελείωσε μόνος του, στέλνοντας την άουτ.

ΚΑΤΣΕ: Έτρεξε πολύ, κάλυψε χώρους, βοήθησε στη δημιουργία κυρίως στο πρώτο ημίχρονο Ζητούσε πολύ την μπάλα και έδειξε διάθεση, όμως είχε ορισμένες στιγμές που έκανε κατάχρηση κατοχής.

ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: Δεν φάνηκε στο ματς, ούτε επιθετικά, ούτε αμυντικά. Έδειξε επηρεασμένος από την απουσία του και από το γεγονός πως συνάντησε… νέα μεσαία γραμμή απ’ την τελευταία φορά που αγωνίστηκε. Δικαίως αντικαταστάθηκε.

ΛΟΥΝΤ: Κακή και ανούσια εμφάνιση από τον Φινλανδό, που δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου δημιουργικά και ήταν «λίγος» ανασταλτικά. Από τις χειρότερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ: Έχασε την ευκαιρία της χρονιάς, όταν σε κενή εστία στο πρώτο ημίχρονο από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ. Δεν αποτελεί δικαιολογία πως η μπάλα αναπήδησε μπροστά του. Νωρίτερα είχε χάσει μία ακόμα παρόμοια, ενώ ήταν σε θέση οφσάιντ. Όσο μέσα στις φάσεις ήταν, τόσο άστοχος υπήρξε. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια για να χάνει ευκαιρίες σε κενή εστία.

ΔΩΝΗΣ: Προσπάθησε, ήταν και πάλι πολύ φιλότιμος, είχε 1-2 καλά τελειώματα, όμως δεν μπορεί να δώσει πολλά παίζοντας σαν σέντερ φορ. Δεν μπορεί να κάνει καριέρα σε αυτή τη θέση και φυσικά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να στηρίζεται επιθετικά σε αυτόν.

ΑΛΤΜΑΝ: Είτε μπήκε στο γήπεδο, είτε όχι, ήταν το ίδιο. Πέρασε στο 56’ και ακούστηκε το όνομά του για πρώτη φορά μετά από περίπου 15 λεπτά. Συνεχίζει τις άσχημες εμφανίσεις του τελευταίου καιρού και συνεχίζει να δείχνει αδιάφορος.

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΝΗΣ: Από δική του προσωπική ενέργεια μπήκε ο Παναθηναϊκός στο ματς, αφού μπήκε από αριστερά, σέντραρε και προήλθε το αυτογκόλ. Είχε όρεξη και διάθεση, αλλά ήταν αναποτελεσματικός τις περισσότερες φορές, ενώ στο τέλος ζήτησε να εκτελέσει απευθείας φάουλ από τα… 30 μέτρα.

ΠΙΣΠΑΣ: Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει και να φανεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ