Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Η κριτική των Πειραιωτών

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Η κριτική των Πειραιωτών

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, μετά το ισόπαλο 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Προτό: Φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ, έστω κι αν σε αμφότερα των εξέθεσε η άμυνά του. Γενικότερα έκανε κάποιες επεμβάσεις που δεν επέτρεψαν στον Ατρόμητο να πετύχει περισσότερα γκολ (όπως μια κεφαλιά του Βασιλακάκη στο 32’), ωστόσο και σε αυτές τις περιπτώσεις η μπάλα πήγαινε πάνω του.

Ελαμπντελαουί: Αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα με τον Ουάρντα που έκανε συνεχίσει επελάσεις από τα αριστερά. Βγήκε χαμένος στις περισσότερες μονομαχίες.

Μποτια: Κακό βράδυ για τον στόπερ του Ολυμπιακού. Είχε μερικές καλές επεμβάσεις που αποσόβησαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις, ωστόσο έχασε πολλές προσωπικές μονομαχίες. Ειδικά στις στημένες φάσεις τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι παίκτες των Πειραιωτών υστέρησαν ξεκάθαρα στο κομμάτι αυτό. Στο δεύτερο γκολ του Ατρόμητου με τον Ντιγκινί, ο παίκτης των γηπεδούχων τον άδειασε πριν σουτάρει και σκοράρει.

Νικολάου: Και αυτός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τους επιθετικούς του Ατρόμητου. Υστερούσε σε ταχύτητα και ψηλό παιχνίδι και βίωσε ένα δύσκολο βράδυ.

Χατζισαφί: Έκανε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Και μόνο που κατάφερε να σκοράρει στο 90’ (μετά από το χαμένο πέναλτι του Τζούρτζεβιτς) για να χαρίσει, έστω, το βαθμό της ισοπαλίας, παίρνει θετικό βαθμό. Πάντως ο Ντιγκινί από την πλευρά του, ήταν από τους κορυφαίους των γηπεδούχων.

Ζιλέ: Κέρδισε το πέναλτι στο 89’, από το οποίο ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει στην εξέλιξη της φάσης. Γενικότερα, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του είχε την κατοχή της μπάλας, δεν μπορεί να πει κάποιος ότι βγήκε νικητής απέναντι στους αντίστοιχους μέσους του Ατρόμητου. Ο Ολυμπιακός φαινόταν αποκομμένος επιθετικά και δεν υπήρχε ανάπτυξη από τον άξονα.

Ταχτσίδης: Είχε διάθεση έβγαλε το κορμί του δυνατά στις μάχες, αλλά και πάλι ήταν αργός στις κινήσεις του. Στο 55’ είχε μια σύγκρουση με τον Ντάουντα και ανησύχησε άπαντες καθώς για αρκετά λεπτά έμεινε κάτω μη μπορώντας να αναπνεύσει. Τελικά αγωνίστηκε για μερικά λεπτά ακόμη, όμως στο 62’ έγινε αλλαγή κατόπιν εντολών του ιατρικού τιμ που δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

Φορτούνης: Πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 24 λεπτά, προτού γίνει αλλαγή λόγω τραυματισμού στο πόδι. Στο διάστημα που έπαιξε δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου. Αλλωστε ήταν και το κακό διάστημα του Ολυμπιακού στο ματς.

Μάριν: Από τους λίγους παίκτες του Ολυμπιακού που παίρνουν θετικό πρόσημο, τουλάχιστον επιθετικά. Ισοφάρισε για τους Πειραιώτες στο 28’ με ωραίο σουτ και γενικότερα είχε και μερικά άλλα σουτ, αλλά και σέντρες.

Μιραλάς: Ο Βέλγος αγωνίστηκε για 39 λεπτά, καθώς στη συνέχεια αποχώρησε με τραυματισμό στον ώμο. Οσο έμεινε στον αγωνιστικό χώρο δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, προσθέτοντας μία ακόμη αρνητική εμφάνιση στο ενεργητικό του.

Ανσαριφάρντ: Ηταν κινητικός, προσπάθησε, είχε κάποια σουτ και σέντρες, αλλά γενικά λίγα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα καθώς η μπάλα δεν έφτανε συχνά στην επίθεση και όταν αυτό γινόταν, δεν γινόταν με ορθολογικό τρόπο.

Πάρντο: Πέρασε στο ματς στο 24’ αντί του Φορτούνη. Αν και έδειξε διάθεση, όντας στις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του, δεν κατάφερε να ξεχωρίσει.

Οφόε: Πέρασε στο παιχνίδι στο 39’ αντί του Μιραλάς. Χάθηκε και αυτός στις γενικά λίγες αξιόλογες προσπάθειες του Ολυμπιακού στο ματς. Μετά το 2-1 στο 66΄, ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα στο γήπεδο και έτσι φάνηκε λίγό περισσότερο, χωρίς όμως να κάνει κάτι το εξαιρετικό.

Τζούρτζεβιτς: Μπήκε στον αγώνα στο 62’ αντί του Ταχτσίδη και απέτυχε στην σημαντικότερη στιγμή του στο ματς. Την εκτέλεση πέναλτι στο 90ο λεπτό. Εκτέλεση δυνατά, αλλά όχι με τη σωστή γωνία ώστε να σκοράρει κι έτσι ο Γιαννιώτης του είπε «όχι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ