Παράσχος : «Έχουμε πολύ άγχος, το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο για τον ΟΦΗ» (vid)

Παράσχος : «Έχουμε πολύ άγχος, το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο για τον ΟΦΗ» (vid)

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ και τόνισε πως η ομάδα του έχει πολύ άγχος, αλλά και ότι οι Κρητικοί άξιζαν κάτι παραπάνω από το ματς.

Ο Απόλλων Σμύρνης πανηγύρισε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο απέναντι στον ΟΦΗ με 2-1 στη Ριζούπολη και ξέφυγε ακόμη περισσότερο από τις δυο τελευταίες θέσεις της Superleague.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος μετά το τέλος του ματς μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και υπογράμμισε πως δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του παρά τη νίκη με 2-1 επί του ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Από το παιχνίδι κρατάμε μόνος τους τρεις βαθμούς, Το άγχος έπαιξε σημαντικό ρόλο, για πρώτη φορά ήμασταν τόσο αγχωμένοι. Κι ο ΟΦΗ είχε άγχος, αλλά είχε ηρεμία, έπαιξε καλύτερα από εμάς και πιστεύω ότι το σκορ δεν είναι δίκαιο. Οι 25 βαθμοί είναι χρήσιμοι για μας και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα ματς να απαλλαγούμε από το βαθμολογικό άγχος, να μιλήσουμε με τα παιδιά και να παρουσιαστούμε όπως στα περισσότερα ματς. Η εικόνα αυτή αδικεί τον Απόλλωνα, είχαμε αφήσει καλές εντυπώσεις και είναι κρίμα να τις χαλάσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ