Λαμία – ΠΑΟΚ : «Δώσαμε χώρο στον ΠΑΟΚ και το πληρώσαμε» ανέφερε ο Τεννές

Λαμία – ΠΑΟΚ : «Δώσαμε χώρο στον ΠΑΟΚ και το πληρώσαμε» ανέφερε ο Τεννές

Ο προπονητής της Λαμίας, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο δεύτερο κακό ημίχρονο της Λαμίας, που επί της ουσίας έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους παίκτες του να ανταποκρίνονται εντυπωσιακά στο πρώτο ημίχρονο και να… σβήνει τον ΠΑΟΚ, ενώ στο δεύτερο δέχτηκαν δύο γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάμπη Τεννέ στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν εξαιρετικό το πρώτο μέρος, δεν δώσαμε δικαιώματα στον ΠΑΟΚ και είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε αποτέλεσμα. Αυτό το μας έκανε να βγούμε στο δεύτερο μέρος με λίγο λάθος σκέψη, γιατί ανεβήκαμε πολύ ψηλά και στο πρώτο γκολ ήμασταν άδειοι στο αμυντικό μας κομμάτι. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια.

Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ειδικά για την εμφάνιση τους στο πρώτο μέρος. Σήμερα μπορεί να μην τους βγήκε το παιχνίδι, αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξε το πρώτο γκολ. Μας βρήκε πολύ ψηλά, ήταν 4 του ΠΑΟΚ στην περιοχή μας με 2 δικούς μας. Μετά η ψυχολογία ήταν με τους αντίπαλους, χάσαμε ένα παιχνίδι που στην τελική ανάλυση μπορείς να το πεις κι εντός προγράμματος».

Για τη εικόνα της Λαμίας στο δεύτερο ημίχρονο: «Εκεί έχουμε σταθεί. Στο ότι ανεξήγητα ανεβήκαμε πολύ ψηλά, ξέροντας ότι αν δώσουμε χώρο στους παίκτες του ΠΑΟΚ, θα το πληρώσουμε ακριβά κι αυτό έγινε. Αλλά για να χάσεις ένα παιχνίδι, θα κάνεις και λάθη».

Για το πώς θα εξελιχθεί η μάχη του τίτλου: «Νομίζω πολλά θα παιχτούν στα μεταξύ τους παιχνίδια κι ίσως να μην μπορώ τώρα να ξεχωρίσω αν είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έχει μείνει λίγο πίσω, αλλά νομίζω ότι το μεταξύ τους παιχνίδι θα δείξει πολλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ