Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον πρώτο στόπερ για το καλοκαίρι…

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον πρώτο στόπερ για το καλοκαίρι…

Είναι οριστικό πλέον ότι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς επιστρέφει το καλοκαίρι στον Πειραιά και θα λάβει μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Χρειάζεται κεντρικό αμυντικό ο Ολυμπιακός; Χρειάζεται παίκτη για το καλοκαίρι; Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Διότι η αλήθεια είναι πως μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεως με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Δεδομένα που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει στο ρόστερ του 5 κεντρικούς αμυντικούς. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε οριστικά η άφιξη ενός ακόμη. Το όνομα του οποίου δε είναι, ούτε καινούργιο ούτε άγνωστο.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα ο Πέδρο Μαρτίνς, σε συζήτηση που έλαβε χώρα με τα μέλη της διοίκησης, για το μέλλον των δανεικών ποδοσφαιριστών, ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποφασίστηκε να γυρίσει στον Πειραιά και να τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για τη νέα σεζόν.

Ο 21χρονος (23/03/2000) Σέρβος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Παρτιζάν από τον Οκτώβριο, με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους στόπερ του σερβικού πρωταθλήματος, από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, αλλά και μέλος της Εθνικής Σερβίας πλέον. Απόδειξη της σπουδαίας εξέλιξής του και της πολύ καλής παρουσίας του τη φετινή σεζόν στην Παρτιζάν. Παρουσία που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι παρακολουθούν με προσοχή τον Μάρκοβιτς όλη τη σεζόν και έχουν αποφασίσει να του δώσουν την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει. Εάν μπορεί να σταθεί ως ένα από τους τέσσερις στόπερ της αμυντικής γραμμής των πρωταθλητών. Και για αυτόν τον λόγο ήδη πάρθηκε η απόφαση να επιστρέψει το καλοκαίρι. Και τον Ιούνιο θα βρίσκεται κανονικά στο Ρέντη, για να ξεκινήσει προετοιμασία και να δείξει στον Μαρτίνς πόσο έχει εξελιχθεί.

Οι εμφανίσεις του Μάρκοβιτς με τη φανέλα της Παρτιζάν είναι τόσο καλές, που από τη στιγμή που ξεκίνησε να αγωνίζεται, έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι! Το σερβικό πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 11 Ιουλίου. Ο Σέρβος αμυντικός επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε στις 4 Οκτωβρίου, όταν ήδη είχαν παιχτεί 10 αγωνιστικές στη SuperLiga. Στις 18 Οκτωβρίου, μετά την επιστροφή από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ο Μάρκοβιτς ξεκίνησε να παίζει. Από την 11η αγωνιστική έως και σήμερα, έχει χάσει μόνο την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής (4-0 εντός έδρας με τη Μλάντοστ Λουτσάνι), λόγω μιας μικροενόχλησης στο γόνατο. Εκτοτε, έχει παίξει όλα τα παιχνίδια. Σε πρωτάθλημα (17) και Κύπελλο (3). Με τους συμπατριώτες του να στάζουν μέλι για τον τρόπο που αγωνίζεται. Και για την εξέλιξη του παιχνιδιού του.

Την ίδια άποψη έχουν και στον Πειραιά. Και για αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να επιστρέψει στο Ρέντη και να πάρει ουσιαστικές ευκαιρίες. Εξάλλου, πρόκειται για μια πολύ σημαντική επένδυση των Πειραιωτών. Είχαν πληρώσει 1,5 εκατ. ευρώ στην Παρτιζάν για να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι του 2019 και το είχαν κάνει επειδή πίστευαν και πιστεύουν, ότι ο Μάρκοβιτς μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ σημαντική παρουσία στον Ολυμπιακό. Μένει να αδράξει ο ίδιος την ευκαιρία και να εκμεταλλευτεί όποιο κενό προκύψει. Διότι θεωρείται δεδομένο ότι κάποιος εκ των Σισέ, Σεμέδο ή Μπα θα πουληθεί το καλοκαίρι, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να αποσυρθεί ο Αβραάμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ