Οφόε για ΠΑΟΚ: «Ζούμε για τέτοια ματς, θα παλέψουμε για τη νίκη»

Οφόε για ΠΑΟΚ: «Ζούμε για τέτοια ματς, θα παλέψουμε για τη νίκη»

Ο Οτζίτζα Οφόε, σκόρερ της νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο, μίλησε στην μεικτή ζώνη μετά το ματς για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την αγωνιστική του κατάσταση.

Ο Βέλγος μέσος του Ολυμπιακού, δεν έχει κάνει τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα με τα ερυθρόλευκα. Στην αναμέτρηση της Κυριακής (18/2) όμως, επανήλθε σε καλά στάνταρ απόδοσης και ήταν μάλιστα ο σκόρερ της νίκης (1-0) του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο στο άδειο Γ. Κραϊσκάκης.

Μετά το ματς σε δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη, ο Οφόε αναφέρθηκε στο πως είναι να αγωνίζεσαι μπροστά σε άδειες κερκίδες, αλλά δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά τόσο στο επερχόμενο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όσο και στη δική του κακή απόδοση των τελευταίων αγωνιστικών.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Οφόε:

«Έχω ξαναπαίξει χωρίς φιλάθλους στο γήπεδο. Δεν ήταν πρωτόγνωρο για εμένα. Εμείς είχαμε έναν στόχο, να επιστρέψουμε στις νίκες ακόμη και αν δεν είχαμε τους φιλάθλους μαζί μας. Θέλαμε να παίξουμε και για αυτούς, αλλά και για εμάς, να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Το καταφέραμε, σύντομα ελπίζω να έχουμε και τους φιλάθλους μαζί μας και θα είναι καλύτερα τα πράγματα για εμάς».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές ζουν για αυτά τα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται ένα έξτρα κίνητρο σε τέτοιου είδους αγώνες για να αποδώσουμε τα μέγιστα. Όλοι θέλουμε να παίξουμε καλά σε αυτό τον αγώνα και να τον κερδίσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε για να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

«Μετά τον τραυματισμό μου μπήκα κατευθείαν στα βαθιά. Έπρεπε να περάσει ένα διάστημα να βρω ξανά τον ρυθμό μου μέσα από τις προπονήσεις και από τους αγώνες. Νομίζω παιχνίδι με παιχνίδι θα τα πηγαίνω όλο και καλύτερα. Χρειάζομαι ρυθμό, χρειάζομαι αγώνες, ώστε να βγάλω αυτά που μπορώ να δώσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ