Αρης : Μετά τις 14 Μαΐου η απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι

Αρης : Μετά τις 14 Μαΐου η απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι

Λόγω φόρτου εργασίας, η απόφαση για την υπόθεση Ντουρμισαι θα βγει μετά τις 14 Μαϊου - Έως τότε δεν υπάρχει καμία απαγόρευση μεταγραφών.

Έγγραφο με το οποίο ενημερώνει τον Αρη ότι η απόφαση για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι θα βγει μετά τις 14 Μαΐου, λόγω φόρτου εργασίας, έστειλε την Τρίτη (6/4) το CAS.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι να βγει η απόφαση για την υπόθεση του Αλβανού επιθετικού, δεν υπάρχει καμία απαγόρευση μεταγραφών για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το έγγραφο που απέστειλε το CAS στον Αρη, βάζει τέλος στις φήμες που είχαν αναπτυχθεί τις τελευταίες ήμερες περί αρνητικής απόφασης, αφού όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στην ενημέρωση που έχει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, λόγω φόρτου εργασίας η απόφαση θα βγει μετά τα μέσα Μαΐου.

Υπενθυμίζουμε ότι μεγάλη ευθύνη για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι φέρει η ΕΠΟ, η οποία είχε εκδώσει δελτίο στον 24χρονο επιθετικό, παρότι η FIFA είχε στείλει έγγραφο περί του αντίθετου.

Η ΕΠΟ δεν ενημέρωσε ποτέ την ΠΑΕ Αρης για το έγγραφο που είχε έρθει από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και αφορούσε τον Ντουρμισάι, τον οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρησιμοποίησε, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Αλβανός επιθετικός δεν μπορούσε να αγωνιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ