Από το πρωί στην Τούμπα και Σέρβοι οπαδοί της Παρτιζάν!

Από το πρωί στην Τούμπα και Σέρβοι οπαδοί της Παρτιζάν!

Δεκάδες οπαδοί της Παρτιζάν μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι. Συνθήματα και ύβρεις κατά Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα.

Παρά το γεγονός ότι στη Θεσσαλονίκη επικρατεί πολύ κρύο και ισχυρή βροχόπτωση, ήδη στους δρόμους της πόλης και ειδικά γύρω από την Τούμπα, το ντέρμπι… ξεκίνησε. Με  οπαδούς του Δικεφάλου να κάνουν την εμφάνισή τους με φανέλες και διακριτικά της αγαπημένης του ομάδας, αλλά και με την παρουσία της Αστυνομίας να είναι ήδη ορατή.

Εκείνοι, ωστόσο, που έχουν κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους είναι μία πολυμελής ομάδα Σέρβων οπαδών, που φαίνεται ότι ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον «μισητό» Ολυμπιακό. Πρόκειται για οπαδούς της Παρτιζάν, οι οποίοι βρίσκονται ήδη από το πρωί στην περιοχή της Τούμπας και δεν… κρύβουν την παρουσία τους. Φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν και εναντίον του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει ήδη με ανακοίνωσή της ότι οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την προγραμματισμένοι ώρα έναρξης του αγώνα (19:30), καθώς θέλουν να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία το κόσμου που θα δώσει το παρών στο ντέρμπι. Με τους οπαδούς του Δικεφάλου να έχουν εξαφανίσει όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια, ελάχιστες ώρες μετά την έκδοσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα γεμίσουν την Τούμπα την προσεχή Κυριακή, ανακοινώνει τα εξής:

Ως γνωστόν τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και τα εκδοτήρια θα εξυπηρετούν από τις 09:00 όσους έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους.

Για την αποφυγή συνωστισμού, οι θύρες θα ανοίξουν 3 ώρες πριν τον αγώνα.

Συστήνουμε τους γονείς να μην φέρουν σε αυτόν τον αγώνα τα παιδιά κάτω των 12 ετών, λόγω της απόλυτης πληρότητας του γηπέδου.

Παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους μας να καταθέσουν στο γήπεδο όχι μόνο την φωνή, αλλά και τη λογική τους! Δεν απαντούμε σε προκλήσεις, δεν ασχολούμαστε με τους αντιπάλους, δεν ανάβουμε πυρσούς, δεν χρησιμοποιούμε κροτίδες και δεν ρίχνουμε το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο! Σε έναν από τους 8 εναπομείναντες τελικούς, σπρώχνουμε την ομάδα μας στη νίκη και παράλληλα διασφαλίζουμε πως η Τούμπα θα υποδέχεται τον κόσμο της και στα επόμενα παιχνίδια!Ραντεβού την Κυριακή!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ