Μάνταλος: «Μέσα από την καρδιά μας, συγγνώμη από τον κόσμο για όλη τη σεζόν» (vid)

Μάνταλος: «Μέσα από την καρδιά μας, συγγνώμη από τον κόσμο για όλη τη σεζόν» (vid)

Ιδιαίτερα φορτισμένος αλλά και ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο Πέτρος Μάνταλος μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον αρχηγό της Ένωσης να ζητά συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για τα όσα άσχημα έζησε αυτή τη σεζόν.

Το γκολ του Πέτρου Μάνταλου έκρινε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό εξασφαλίζοντας στην Ένωση την ευρωπαϊκή συμμετοχή για τη νέα σεζόν. Στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος του ματς ο αρχηγός της Ένωσης ήταν εμφανώς ανακουφισμένος ενώ απολογήθηκε στον κόσμο της ομάδας για όσα έζησε φέτος.

Όσα είπε ο Μάνταλος:

«Νιώθω ανακουφισμένος. Εξασφαλίσαμε την Ευρώπη. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι, αλλά μέχρι εκεί. Μετά από όσα κάναμε όλη τη χρονιά, υπάρχει ανακούφιση».

Για την απόφασή του να αγωνιστεί:

«Είναι γνωστή η άποψη μου για τον κύριο Χιμένεθ. Η δική μου άποψη είναι ότι ο καλύτερος προπονητής που έχω συνεργαστεί όσο παίζω ποδόσφαιρο. Και μου το ζήτησε, και το ήθελα, και είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι σκόραρε μετά από καιρό:

«Έχω πει ότι δεν είμαι ο ποδοσφαιριστής που κοιτάζει τους αριθμούς. Είμαι χαρούμενος που το γκολ μου βοήθησε την ομάδα να πάρει επιτέλους τη νίκη σε ένα ντέρμπι. Εκείνο που με νοιάζει είναι η ομάδα».

Για την εικόνα της ΑΕΚ και την απόκρουση του Παναγιώτη Τσιντώτα:

«Μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι. Είχαμε κάνει έναν σχεδιασμό πολύ καλό για το παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήμασταν πιο επικίνδυνη. Ο Παναγιώτης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και του έδωσα συγχαρητήρια. Του είπα και μερικά γαλλικά που δε γίνεται να τα πω στην κάμερα.

Για τον απολογισμό της σεζόν:

«Κριτική υπάρχει από την πρώτη ημέρα, όταν αγωνίζεσαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Είχα σκοπό να μιλήσω στο τέλος της σεζόν, αλλά θα το κάνω τώρα. Έχει δίκιο ο κόσμος να ζητάει από όλους το κάτι παραπάνω. Σπάσαμε αρκετά αρνητικά ρεκόρ στη φετινή σεζόν. Μέσα από την καρδιά μας συγγνώμη για αυτά τα αποτελέσματα, για αυτή τη σεζόν. Κανείς δεν ήθελε να βλέπει την ΑΕΚ έτσι, κυρίως εμείς και ο κόσμος. Πρέπει να αντέχεις την κριτική. Έχω αντέξει και αντέχω αρκετά ακόμα».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Υπάρχει μια σχέση με μένα και την ομάδα που όλα είναι τυπικά. Αν η ομάδα με θέλει, θα είμαι εδώ. Αν μου πει να αποχωρήσω, δεν με νοιάζουν ούτε συμβόλαια, ούτε τίποτα. Θα φύγω. Θα είμαι ο πρώτος που θα αναλάβει την ευθύνη για ό,τι κακό και είναι πολλά τα κακά που έχουμε κάνει τη φετινή σεζόν».

Για τη συναισθηματική του φόρτιση:

«Είναι μια πολύ περίεργη στιγμή για μένα. Δεν μπορώ να την εκφράσω με λόγια. Είμαι ανάμεσα στη χαρά και τη λύπη».

Για το τι φταίει και υπήρχαν τόσα σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της σεζόν:

«Είχαμε μια πορεία προς τα κάτω, ειδικά από τα μέσα της σεζόν και μετά. Δεν μπορείς να πεις ότι φταίει ένα πράγμα. Υπαίτιοι είμαστε οι ποδοσφαιριστές. Έχουν απομείνει δύο παιχνίδια, να πάρουμε τις νίκες και να διεκδικήσουμε έστω την τρίτη θέση».

Για το αν θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μανόλο Χιμένεθ για τη νέα σεζόν:

«Είναι ο άνθρωπος που έχτισε την ομάδα και την έκανε πρωταθλήτρια. Είναι από τους ανθρώπους που φταίνε λιγότερο για αυτή την κατάσταση. Βρήκε μια ομάδα που δεν τη διάλεξε να σας πω, δεν την προπόνησε; Σίγουρα έχει ευθύνη, αλλά τη λιγότερη. Θα ήθελα τον Χιμένεθ να προπονήσει την ΑΕΚ»

Για το αν αφιερώνει κάπου το γκολ:

«Στη μητέρα μου. Χρόνια πολλά μαμά. Ο γιος σου σε αγαπάει. Σίγουρα με βλέπει, σίγουρα περιμένει να μιλήσει. Είχε και μια περιπέτεια υγείας με ένα χειρουργείο, και η μέρα είναι δική της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ