Θέλει «Αΐλτον» για την επίθεση ο Γιοβάνοβιτς – Ανεβαίνει στην ιεραρχία ο Ιωαννίδης

Θέλει «Αΐλτον» για την επίθεση ο Γιοβάνοβιτς – Ανεβαίνει στην ιεραρχία ο Ιωαννίδης

«Χτενίζει» την αγορά για την απόκτηση βασικού σέντερ φορ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Εντυπωσιασμένος ο Σέρβος από την προοπτική του Ιωαννίδη που θα είναι ο δεύτερος φορ.

Συνεχείς συσκέψεις έχει από χθες που βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προκειμένου να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού. Και ει δυνατόν την επόμενη εβδομάδα να είναι έτοιμοι οι πράσινοι να ανακοινώσουν τις πρώτες τους κινήσεις.

Ο Σέρβος προπονητής έχει πρώτο στόχο για τη θέση των εξτρέμ τον Μούσα Αλ Τάμαρι, με τον Ιορδανό να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Από ‘κει και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιοβάνοβιτς «χτενίζει» την αγορά προκειμένου να βρει έναν επιθετικό στα δικά του «θέλω». Με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που να ταιριάζουν στο παιχνίδι που θέλει και στο 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί. Έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Αΐλτον που είχε στον ΑΠΟΕΛ και που αποτέλεσε την… κολώνα της κυπριακής ομάδας στη μεγαλειώδη πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Γιοβάνοβιτς θέλει έναν επιθετικό που θα έχει ύψος 1,75 με 1,80, θα μπορεί να παίξει καλά με πλάτη στην εστία, θα είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και θα έχει διψήφιο αριθμό τερμάτων τις προηγούμενες σεζόν. Να έχει τον ρόλο που είχε ο Αΐλτον στον εκπληκτικό ΑΠΟΕΛ που είχε χτίσει ο Γιοβάνοβιτς.

Η απόκτηση ενός επιθετικού για την αρχική ενδεκάδα σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Σέρβος προπονητής έχει σε μεγάλη εκτίμηση την αξία του Φώτη Ιωαννίδη, είναι πολύ πιθανό να φέρουν εκτός ομάδας του Καρλίτος και Μακέντα. To10.gr σας έχει ενημερώσει από την Τετάρτη πως είναι εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσουν και οι δύο από τον Παναθηναϊκό, μιας και ο Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι ο Ιωαννίδης έχει πολύ μεγάλη προοπτική. Και τούτη την ώρα είναι δεύτερος στην ιεραρχία του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ