Κλείδωσε η λίστα των μεταγραφών: Η (μεγάλη) Δευτέρα του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό

Κλείδωσε η λίστα των μεταγραφών: Η (μεγάλη) Δευτέρα του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό

Οι Ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στη βάση τους και τη Δευτέρα υπάρχει «σύσκεψη» για τις τελικές αποφάσεις

Στην Αθήνα από αύριο το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού. Και κάπως έτσι κλείνει ο δεύτερος κύκλος της φετινής προετοιμασίας. Ακριβώς στα μισά του δρόμου. Τρεις εβδομάδες από την έναρξη. Άλλες τόσες από το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

Ιδιαίτερο το timing για τον πρωταθλητή. Και κάπου εδώ θα πρέπει να ξεκινήσει ένα ντόμινο εξελίξεων. Όχι σε ένα, αλλά σε δύο διαφορετικά μέτωπα. Εξελίξεις…εσωτερικού αλλά και μεταγραφών.

Πρόσωπο κλειδί; Προφανώς ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος αφενός θα πρέπει να αποφασίσει για όσους δεν θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο ρόστερ από την τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας. Αφετέρου θα πρέπει να αποφασίσει οριστικά και για το Nο 1 της μεταγραφικής του λίστας σε τρεις διαφορετικές θέσεις. Τερματοφύλακας, αριστερός μπακ και winger.

Έχει ισάριθμους φακέλους στα χέρια του ο κόουτς: Ποδοσφαιριστές για τους οποίους η ομάδα έχει κάνει μια σχετική προεργασία. Ο Ολυμπιακός όμως επίσημη πρόταση δεν έχει κάνει σε κανέναν. Και δεν θα κάνει ως τη Δευτέρα το μεσημέρι όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επόμενη μεταγραφική σύσκεψη στον Ρέντη.

Εκεί θα αξιολογηθεί κάθε «υποψήφιος» ξεχωριστά. Εκεί θα διαχωριστούν και οι προτεραιότητες.

Τι λένε οι πληροφορίες; Ας πάρουμε κάθε θέση ξεχωριστά.

Για την αντικατάσταση του Ζοσέ Σα στον άσο, υπάρχουν δύο υποψήφιοι. Ο Τόμας Βάτσλικ που μόλις ολοκλήρωσε το ταξίδι του στο Euro με τα γάντια της Τσεχίας, και ο Μάρκο Μπιζότ της Άλκμααρ. Εδώ το πράγμα μοιάζει εύκολο, διότι η πρώτη επιλογή είναι ο Βάτσλικ. Ο Τσέχος που είναι πολύ θετικός να έρθει στον Ολυμπιακό παρά το ενδιαφέρον που δείχνει για εκείνον η Νάπολι.

Για την θέση του αριστερού μπακ οι υποψήφιοι είναι πολλοί. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές στο Νο 1 των επιλογών είναι αυτή τη στιγμή ο Γιοχάν Μοχίκα. Ο 28άχρονος Κολομβιανός (με ισπανικό διαβατήριο) που ανήκει στη Χιρόνα (ως το 2022). Στη λίστα όμως είναι τόσο ο Νικολά Γκαβορί (της Σταντάρ Λιέγης), όσο και άλλοι τρεις. Ο Ουρουγουανός Χοακίν Πικέρες της Πενιαρόλ. Ο Μοχάμεντ Φαρές της Λάτσιο (δίνεται δανεικός). Και ένας ακόμη που το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει.

Και όσο για τον winger «κάνω τη διαφορά» που αναζητά ο Ολυμπιακός; Εδώ οι περιπτώσεις υποψηφίων είναι τρεις. Ο Κριστιάν Παβόν της Μπόκα Τζούνιορς, ο Εντμίλσον Τζούνιορ (Αλ Ντουαίλ) και ο Κέβιν Ενκουντού (Μπεσίκτας).

Αυτά τα ονόματα θα πέσουν στο τραπέζι. Μέσα από αυτούς θα επιλέξει ο πρωταθλητής την «τρόικα» που αναζητά για την ενίσχυση του. Πλέον οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για τα επόμενα μεταγραφικά τους βήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ