Παναθηναϊκός: Στιγμές από την «πράσινη» πτηση

Παναθηναϊκός: Στιγμές από την «πράσινη» πτηση

Το10.gr ακολουθεί την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία και μεταφέρει μικρα-μικρα από το ταξίδι του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός έφυγε σήμερα για το Χόρστ της Ολλανδίας όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο αεροπλάνο προς την Ολλανδία, ο καθένας επέλεξε να περάσει διαφορετικά το τρίωρο ταξίδι. Την τιμητική του είχε ο Σανκαρέ, τον οποίο πλησίασε ένας επιβάτης της πτήσης για να του ζητήσει αυτόγραφο. Όπως αποδείχθηκε από την μεταξύ τους συνομιλία πρόκειται για οπαδό της Μπορντό, στην οποία ο Σανκαρέ είχε μια επιτυχημένη παρουσία κατά το παρελθόν.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης προτίμησε να δει μια ταινία της Άγριας Δύσης, με τον Μαουρίσιο να τον ακολουθεί, μετά το επιτραπέζιο με το οποίο ασχολήθηκε για λίγη ώρα, ενώ ο Αϊτόρ επέλεξε την συντροφιά ενός βιβλίου,

Ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου είδαν με την σειρά τους μια ταινία, ο πρώτος του Στέιθαμ και ο δεύτερος μια γαλλική.

Ο βοηθός του Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης, επέλεξε να δει κάποια πλάνα της προετοιμασίας στο Κορωπί που τραβήχτηκαν μέσω drone, με τον Σωκράτη Διούδη να τον συντροφεύει σε αυτό.

Η πλειοψηφία των παικτών βέβαια προτίμησε να κοιμηθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Μόλις η αποστολή προσγειώθηκε στην Ολλανδία, ο πιλότος ευχήθηκε στον Παναθηναϊκό καλή επίτυχια στην νέα σεζόν, ενώ έδωσε τις ευχές του και για τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ