Άρης: Δεν έχει ανατρέψει ποτέ ήττα με 2+ γκολ στην Ευρώπη (vids)

Άρης: Δεν έχει ανατρέψει ποτέ ήττα με 2+ γκολ στην Ευρώπη (vids)

Η προϊστορία δείχνει πως ο Άρης θα πρέπει να κάνει μία υπέρβαση για να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Αστάνα.

Απογοητευτικός ήταν ο Άρης στο ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν, καθώς η ομάδα του Άκη Μάντζιου εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών κόντρα στην Αστάνα και ηττήθηκε (2-0) με κατεβασμένα τα χέρια…

Πλέον οι «κίτρινοι» θα πρέπει να κάνουν μία υπέρβαση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ώστε να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Conference League. Η προϊστορία ωστόσο δείχνει πως ο Άρης θα πρέπει να κάνει μία ιστορική εμφάνιση για να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Αστάνα.

Διότι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει καταφέρει ποτέ στο παρελθόν να ανατρέψει ήττα με 2+ γκολ! Τις προηγούμενες τέσσερις φορές που ο Άρης ηττήθηκε με 2+ γκολ στον πρώτο αγώνα, δεν κατάφερε ποτέ να κάνει την ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Τη σεζόν 1974/75 στο Κύπελλο UEFA ο Άρης είχε ηττηθεί με 3-1 από τη Ραπίντ Βιέννης στην πρώτη αναμέτρηση, ενώ στη ρεβάνς κατάφερε να επικρατήσει με 1-0, χωρίς ωστόσο να παίρνει την πρόκριση. Ούτε τη σεζόν 1979/80 δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή απέναντι στη Σεντ Ετιέν, έχοντας ηττηθεί με 4-1 στη Γαλλία, ενώ το 2003, η Περούτζια είχε νικήσει με 2-0 στην Ιταλία, με το 1-1 της Θεσσαλονίκης να της δίνει και εν τέλει την πρόκριση.

Τέλος, το 2019, ο Άρης έφτασε μία ανάσα από μία ιστορική ανατροπή, όταν κατάφερε να στείλει στην παράταση το ματς με τη Μόλντε επικρατώντας με 3-0 στην κανονική διάρκεια. Ωστόσο στο έξτρα 30λεπτο, οι Σκανδιναβοί σκόραραν και πήραν εκείνοι την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ