Δοκίμασε Αζεβέδο στην άμυνα και Κάνιας στο κέντρο ο Λουτσέσκου

Δοκίμασε Αζεβέδο στην άμυνα και Κάνιας στο κέντρο ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στην βασική 11άδα του ΠΑΟΚ τους Αζεβέδο, Βιερίνια και Κάνιας ενόψει του ματς πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ.

Στον ΠΑΟΚ, είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και όχι πίσω για το τί δεν πήγε καλά στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά πολύ περισσότερο στην δικαστική διαμάχη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Αυτό που προέχει τώρα είναι η επιστροφή στις επιτυχίες προκειμένου οι ασπρόμαυροι να αναπτερώσουν το ηθικό τους, αλλά και τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ταυτόχρονα να δείξουν πως είχαν μια κακή παρένθεση στο παιχνίδι με τους Αρκάδες. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία κάποιων παικτών στο ματς της Τρίπολης, ετοιμάζει να κάνει αλλαγές στην βασική του 11αδα ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Ρουμάνος τεχνικός στη σημερινή προπόνηση ο Αζεβέδο φαίνεται πως θα ξεκινήσει βασικός στην αριστερή πλευρά της άμυνας του Δικεφάλου, με τον Βιερίνια να μπροστά του.

Η δεύτερη αλλαγή είναι αυτή στο χώρο του κέντρου, με τον Κάνιας να παίρνει την θέση του Σάκχοφ καθώς ο Ουκρανός δεν μπόρεσε να δώσει λύσεις στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Σύμφωνα και με τις δοκιμές που έγιναν  σήμερα ο Πασχαλάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Μάτος και αριστερά ο Αζεβέδο. Στο κέντρο της άμυνας οι Βαρέλα και Κρέσπο. Στο χώρου του κέντρου οι Μαουρίτσιο και Κάνιας, στις πτέρυγες οι Βιερίνια και Κάμπος, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ