ΑΕΚ : Ψηλά στη μεταγραφική λίστα ο Λουντ

ΑΕΚ : Ψηλά στη μεταγραφική λίστα ο Λουντ

Η ΑΕΚ έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Ρόμπιν Λουντ, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ώρα των Σπορ. Ο Φινλανδός μέσος του Παναθηναϊκού μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και ο Νίκος Λυμπερόπουλος τον έχει στα υπόψιν. Ο Λουντ θα ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα, όμως πολλά θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις στα του Παναθηναϊκού. Σε περίπτωση […]

Η ΑΕΚ έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Ρόμπιν Λουντ, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ώρα των Σπορ. Ο Φινλανδός μέσος του Παναθηναϊκού μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και ο Νίκος Λυμπερόπουλος τον έχει στα υπόψιν.

Ο Λουντ θα ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα, όμως πολλά θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις στα του Παναθηναϊκού. Σε περίπτωση που ο σύλλογος δεν έχει μεταβολές στα διοικητικά και παραμείνει σε καθεστώς Γιάννη Αλαφούζου, τότε και ο Λουντ δεν έχει πιθανότητες να συνεχίσει στους πράσινους με την ΑΕΚ να θέλει να επωφεληθεί από αυτό.

Εφόσον επανέλθει η κανονικότητα στον Παναθηναϊκό με τις πληρωμένες και βεβαίως με μία νέα διοίκηση, τότε ο Φινλανδός μπορεί να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να παραμείνει στο πράσινο ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ