Σόνια Σαββίδη: «Ηρθαμε για να μείνουμε…»

Σόνια Σαββίδη: «Ηρθαμε για να μείνουμε…»

Η ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη, Σόνια, πήρε θέση υπέρ του προέδρου του ΠΑΟΚ και επιτέθηκε σε όσους «προσπαθούν να μας κάνουν να φύγουμε».

Ολος ο ΠΑΟΚ έχει επιδοθεί σε αγώνα υποστήριξης του Ιβάν Σαββίδη τις τελευταίες ημέρες. Το προφίλ του προέδρου του Δικεφάλου καταρρακώθηκε διεθνώς από την εμφάνισή του με το πιστόλι στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και για αυτόν τον λόγο, τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι άνθρωποι που έχουν άμεση σχέση μαζί του, προσπαθούν συντονισμένα να αλλάξουν το κλίμα.

Αυτή τη φορά πήρε θέση η ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη και ένας εκ των πλέον έμπιστων ανθρώπων του. Ο λόγος για τη Σόνια Σαββίδη, η οποία με μήνυμά της στα social media υποστήριξε ότι όσοι προσπαθούν να αναγκάσουν τον θείο της και συνολικά την οικογένεια Σαββίδη να φύγει από την Ελλάδα, δεν θα τα καταφέρουν!

Αναλυτικά, η τοποθέτησή της: «Επιζήσαμε από τις σφαγές των τούρκων. Επιβιώσαμε στη Σιβηρία της Γεωργίας. Σταθήκαμε όρθιοι τη δεκαετία του ’90 στη Ρωσία. Ολα αυτά τα χρόνια ζούσαμε με το όνειρο και με την αγάπη για την Ελλάδα. Και επειδή τώρα κάποιοι νομίζουν πως με αυτές τις επιθέσεις θα μας αναγκάσουν να φύγουμε… Ήρθαμε για να μείνουμε. Εδώ είναι η πατρίδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ