«Ντου» Καραπαπά για τη δωροδοκία Σιαμπάνη – «Ποιος έβαλε τον πρώην Γενικό Αρχηγό του ΠΑΟΚ θα μας το πει η Δικαιοσύνη…»

«Ντου» Καραπαπά για τη δωροδοκία Σιαμπάνη – «Ποιος έβαλε τον πρώην Γενικό Αρχηγό του ΠΑΟΚ θα μας το πει η Δικαιοσύνη…»

Ο Κώστας Καραπαπάς μετά την απόλυτη δικαίωση του στην υπόθεση Σαμπάνη προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση σχετικά με τη δωροδοκία του γκολκίπερ του Άρη.

Ο Κώστας Καραπαπάς δικαιώθηκε μετά από 9 μήνες σχετικά με την υπόθεση Σιαμπάνη, αφού μετά από αστυνομική έρευνα ασκήθηκε ποινική δίωξη σε δυο άτομα, με τον έναν να είναι πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ. Η καταγγελία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφερε το θέμα στην επιφάνεια και όλα θα τα αποφασίσει η Δικαιοσύνη, αφού πλέον δεν μιλάμε για «απόπειρα» αλλά για «δωροδοκία».

Ο Καραπαπάς μετά την απόφαση της αστυνομίας και την πλήρη δικαίωση του στην υπόθεση Σιαμπάνη πήρε θέση και με μήνυμα του στα social media τόνισε πως «έγινε ότι είχε καταγγείλει».

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ υπογράμμισε ότι πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια της Δικαιοσύνης για το ποιος έβαλε τον πρώην Γενικό Αρχηγό του ΠΑΟΚ να δωροδοκήσει τον τερματοφύλακα του Άρη, ενώ ξεκαθάρισε πως πάνω από όλα τον ενδιαφέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού:

«Έχω βαρεθεί να εξηγώ σε συγκαμένους εγκεφαλικά τα αυτονόητα. Αλλά με ενδιαφέρει πρωτίστως ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Να μην μπερδεύεται απο αποβράσματα που γράφουν σε ΜΜΕ και social media.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη λοιπόν για δωροδοκία (δεν υπάρχει «απόπειρα», η δωροδοκία είναι τελεσθείσα εφ όσον προτείνεται άσχετα αν κάποιος δέχεται να δωροδοκηθει) στην υπόθεση Σιαμπάνη.

Θα δούμε στη συνέχεια τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη και θα το σεβαστούμε όπως κάνουμε πάντα. Αλλά επειδή κάποιοι πάνε να διαστρεβλώσουν τα πάντα και έχουν βάλει κάτι γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας και μερικούς πολιτευτές της πλάκας να γράφουν ότι να ναι ας το ξεκαθαρίσουμε:

Ένας τύπος που ήταν μια ζωή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπευθύνος Συνδεσμων, Γενικός Αρχηγός στον ΠΑΟΚ, στις ίδιες παρέες και κουμπαριές με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, πήγε να δωροδοκήσει τον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη λίγα 24ωρα πριν το Άρης-ΠΑΟΚ.

ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ γιατι έγινε ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ!!!
Τι δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι;;; Το ποιός τον έβαλε τον κύριο θα μας το πεί η Δικαιοσύνη…
Αφήστε τα κρύσταλλα και τα χιόνια και περιμένετε.

Υγ.: εγώ σας προτείνω μαζί μου να είστε προσεκτικοί. Θα σας αποκαλύψω κάτι. 2/10. Δυο στα δεκα είναι το σύστημα μου. Δυο λέω, δέκα ξέρω. Προσέξτε λοιπόν ορισμένοι να μην ανοίγεστε…»

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ