Ο Σιόβας, ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Σάμαρης και οι άλλες επιλογές

Ο Σιόβας, ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Σάμαρης και οι άλλες επιλογές

Η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες εκπνέει στις 17 Σεπτεμβρίου και to10.gr σας παρουσίαζει 15 περιπτώσεις που μπορούν να κάνουν την διαφορά σε μια ομάδα της Superleague.

Μπορεί η δυνατότητα μεταγραφών να έκλεισε για τις ομάδες στις 31 Αυγούστου, ωστόσο υπάρχει μια σημαντική δεξαμένη ελεύθερων ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν την διαφορά σε μια ομάδα της Superleague.

Η μεταγραφική περίοδος για αυτή την κατηγορία ποδοσφαιριστών εκπνέει στις 17 Σεπτεμβρίου, πράγμα που σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστούν αν θέλουν να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τους.

Περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα και έχουν δείξει τι μπορούν να προσφέρουν, αλλά και παίκτες που η καριέρα τους ψάχνει να κάνει ένα restart.

To10.gr ξεχώρισε 15 περιπτώσεις που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Οι Έλληνες

Δημήτρης Σιόβας και Ανδρέας Σάμαρης βρίσκονται στη «βιτρίνα» των ελεύθερων Ελλήνων, με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό να φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να πραγματοποιήσει την επιστροφή του.

Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, υπάρχουν παίκτες όπως ο εξτρέμ Γιάννης Γιαννιώτας, ο τερματοφύλακας Ανδρέας Γιαννιώτης και ο αριστερός μπακ Χοσέ Χολέμπας, όλοι τους με «ερυθρόλευκο» παρελθόν.

Οι «Έλληνες»

Παίκτες για όλα τα γούστα υπάρχουν σε αυτή την κατηγορία των ποδοσφαιριστών με τους περισσότερους να έχουν έντονο ελληνικό παρελθόν.

Τις τελευταίες ώρες έχει έρθει στο πρσοκήνιο ο Γκάρι Ροντρίγκες, καθώς φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Κέβιν Μιραλάς, Μάρκο Μάριν και Λιούμπομιρ Φέισα είναι επίσης τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει στο παρελθόν την φανέλα των Πειραιωτών και είναι διαθέσιμοι να υπογράψουν ως ελεύθεροι.

Τζακ Γουίλσιρ και Χατέμ Μπεν Αρφά αποτελούν δύο παίκτες από το πάνω ράφι για το χώρο του κέντρου, ενώ για το κέντρο της άμυνας ξεχωρίζουν οι Ελιακίμ Μανγκαλά, Σίντεϊ και Μαϊκόν.

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς κυκλοφορεί επίσης ελεύθερος και όποια ομάδα τον αποκτήσει θα εξασφαλίσει ταυτόχρονα και έναν killer των αντίπαλων διχτυών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ