Μάντζιος – «Όταν παίζουμε σαν Άρης, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε»

Μάντζιος – «Όταν παίζουμε σαν Άρης, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε»

Ο προπονητής του Αρη μίλησε στους παίκτες για τη νίκη επί του Ατρομήτου, αλλά και για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους στο Περιστέρι και τη νίκη επί του Ατρομήτου έδωσε ο Ακης Μάντζιος, στην προπόνηση της Τρίτης (28/9). Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το διπλό στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά και για το ματς που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον έμπειρο προπονητή να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. «Έχει παγίδες το ματς του Σαββάτου. Θα χρειαστεί σοβαρότητα και ένταση, όπως είχαμε στο Περιστέρι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς του Αρη και πρόσθεσε: «Όταν παίζουμε σαν Άρης, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, γιατί έχουμε μεγάλες δυνατότητες».

Αναλυτικά όσα είπε στους παίκτες του Αρη:

«Συγχαρητήρια για την εμφάνιση στο Περιστέρι και για τη νίκη. Βγάλαμε πράγματα που θέλαμε στο παιχνίδι, ήμασταν αποτελεσματικοί, είχαμε δύναμη και πάθος και πήραμε μία νίκη που αξίζαμε και θέλαμε για πολλούς λόγους. Υπάρχουν, όμως, και κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε στην αμυντική μας λειτουργία, όπως κάποια ατομικά λάθη που πρέπει να διορθώσουμε.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε βελτίωση σε πολλούς τομείς, αλλά έχουμε τα περιθώρια για πολύ μεγαλύτερη βελτίωση και χρειάζεται συνεχής προσπάθεια. Μας περιμένει τώρα ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα και πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό. Έχει παγίδες το ματς του Σαββάτου. Θα χρειαστεί σοβαρότητα και ένταση, όπως είχαμε στο Περιστέρι. Όταν παίζουμε σαν Άρης, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, γιατί έχουμε μεγάλες δυνατότητες» είπε στους παίκτες του ο Έλληνας τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ