Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μαρτίνς με Αλ Νασρ – Ξεκαθάρισε τα πράγματα ο Ολυμπιακός

Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μαρτίνς με Αλ Νασρ – Ξεκαθάρισε τα πράγματα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός «έσβησε» άμεσα τη φωτιά που άναψαν οι Αραβες, ανακαλύπτοντας... συμφωνία μεταξύ Πέδρο Μαρτίνς και Αλ Νασρ.

Για ακόμη μία φορά ο Πέδρο Μαρτίνς ενεπλάκη σε σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά δημοσίευμα από την αραβική έκδοση του goal.com έβαλε (ξανά) γερά στο παιχνίδι της πρόσληψής του την Αλ Νασρ. Αλλά για ακόμη μία φορά, άνθρακες ο θησαυρός.

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε αναφορά σε πιθανή συνεργασία του Πέδρο Μαρτίνς με την Αλ Νασρ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι υπενθύμισαν για ακόμη μία φορά ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει διαψευστεί και έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Οπότε το να παραμένει στην επικαιρότητα, δεν έχει κανένα νόημα. Ούτε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Εξάλλου, δεν είναι μυστικό ότι ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους, πως βασική τους προτεραιότηα είναι να υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας τους. Μάλιστα, μόλις πριν από δύο ημέρες to10.gr αποκάλυψε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός και οι Ερυθρόλευκοι έκαναν την πρώτη ουσιαστική συζήτηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους τουλάχιστον για ακόμη έναν χρόνο.

Αυτοί που ξέρουν τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και τη σχέση που έχει με τον Ολυμπιακό, γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι ακόμη κι αν αποφάσιζε να φύγει από τον Πειραιά, δύσκολα θα το έκανε για μια ομάδα όπως η Αλ Νασρ, πολλώ δε μάλλον, στη μέση της χρονιάς.

Δεν είναι μυστικό ότι όσοι γνωρίζουν τον Πορτογάλο, στοιχηματίζουν ότι θα μείνει στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που και οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να τον διατηρήσουν στον πάγκο τους. Και πως για να φύγει, θα πρέπει να βρει μια πρόταση που να τον καλύπτει από όλες τις απόψεις: Πρωτάθλημα, στόχοι, συνθήκες, ρόλος, απολαβές. Με το «πακέτο» που του προσφέρει ο Ολυμπιακός να είναι πολύ ελκυστικό. Και δυσεύρετο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ