Το limit down στις μετοχές του Δουβίκα

Το limit down στις μετοχές του Δουβίκα

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Δουβίκα στη φετινή σεζόν, οι απαιτήσεις του Αστέρα πριν τον τραυματισμό του και τα νέα δεδομένα στην υπόθεση του νεαρού άσου.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει στις τάξεις του ο Αστέρας Τρίπολης, με τη διοίκηση των Αρκάδων και τον προπονητή της ομάδας, Σάββα Παντελίδη, να πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του Δημήτρη Δουβίκα.

Ο νεαρός άσος, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα, ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του να τραβούν πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Οι «μεγάλοι» της Σούπερ Λίγκας έβαλαν αμέσως στη λίστα τους τον νεαρό άσο και παρακολουθούσαν στενά την πορεία του.

Η διοίκηση των Αρκάδων βλέποντας την… ουρά που έκαναν οι μνηστήρες για τον Δουβίκα, άρχισαν να καλοσκέφτονται την παραχώρησή του, με την τιμή πώλησής του να ξεκινάει από το 1,5 εκατ. ευρώ (συν μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης) και να φτάνει μέχρι και τα 2 εκατ. ευρώ!

Όλα έδειχναν ότι οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης είχαν στα χέρια τους ατόφιο «χρυσάφι», ωστόσο, ο τραυματισμός που υπέστη ο νεαρός άσος στα μέσα της σεζόν και το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε για αρκετά παιχνίδια, μοιραία έριξαν τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Δουβίκας, ο οποίος έχει να αγωνιστεί βασικός από το παιχνίδι της 4ης Νοεμβρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό, προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μετά τον τραυματισμό του και να πιάσει ξανά υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ο 19χρονος, μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 3 παιχνίδια Κυπέλλου, έχοντας πετύχει συνολικά 2 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ