Επιβεβαιώνουν οι Γάλλοι για Μποτία και Σεντ Ετιέν

Επιβεβαιώνουν οι Γάλλοι για Μποτία και Σεντ Ετιέν

Οι «στεφανουά» θέλουν τον Ισπανό αμυντικό του Ολυμπιακού και οι Γάλλοι επιβεβαιώνουν απόλυτα το ρεπορτάζ του «10.gr».

Την απόκτηση ενός έμπειρου σέντερ μπακ εξετάζουν οι άνθρωποι της Σεντ Ετιέν, με τα γαλλικά δημοσιεύματα πλέον να επιβεβαιώνουν πλήρως το ρεπορτάζ του «10.gr», για το φλερτ της ομάδας του Ζαν Λουί Γκασέ με τον Μποτία!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την Τρίτη (27/03), οι «στρεφανουά» και συγκεκριμένα ο προπονητής τους, έχουν πολύ καλή άποψη για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος το καλοκαίρι ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Η περίπτωσή του αρέσει πολύ στους ανθρώπους της Σεντ Ετιέν, οι οποίοι ψάχνουν για έναν παίκτη που μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο και να εξελιχθεί σε ηγέτη.  Ενας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν στη λίστα τους είναι και ο Μποτία, για τον οποίο ωστόσο έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και ομάδες από την Ισπανία. Ενας από τους συλλόγους που θέλουν να επαναπατρίσουν τον Ιβηρα αμυντικό του Ολυμπιακού είναι και η Ρεάλ Σοσιεδάδ, που εξετάζει σοβαρά την υπόθεσή του.

Τη δεδομένη στιγμή ο ίδιος, πάντως, έχει επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό, με τον 29χρονο να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Οσκαρ Γκαρθία. Μετά το πέρας των υποχρεώσεων των Πειραιωτών θα εξετάσει τις επιλογές που έχει στα χέρια του και θα αποφασίσει το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ