Δυναμική αντίδραση της Θύρας 7 και ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες για την προπαγάνδα

Δυναμική αντίδραση της Θύρας 7 και ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες για την προπαγάνδα

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες για την προπαγάνδα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως «τα γνωστά ΜΜΕ προσπαθούν να διαμορφώσουν κλίμα εις βάρος του Ολυμπιακού».

Οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρόλευκων πήραν θέση σχετικά με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν μετά το ματς με την Ένωση και ξεκαθαρίζουν ότι «η γιουχα ήταν για την όλη παρουσία και τα σκάρτα τρια λεπτά που κράτησε για καθυστερήσεις ο διαιτητής», ενώ αναφέρονται σε πολλούς αποδέκτες για την προπαγάνδα, εξηγώντας παράλληλα, πως ο Ολυμπιακός πάλι την τελευταία Κυριακή του πρωταθλήματος θα κάνει φιέστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ υπηρέτριες του εξαφανισμένου Ρώσου επιχειρούν να διαμορφώσουν κλίμα για την γιουχα που ακούστηκε από κάποιους στη λήξη του αγώνα!

Είναι τέτοια η ξεφτίλα τους που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι η γιουχα ήταν για την όλη παρουσία και τα σκάρτα τρια λεπτά που κράτησε για καθυστερήσεις του ανθρώπου από το ΠΟΥΘΕΝΙΣΤΑΝ που έφεραν για διαιτητη!

Σάιτ όπως το sdna που ανήκει στον καλπαζιδη τον εθνικό σερβιτόρο ανιψιό του Σαββίδη και έχουν για διευθυντή τον καταδικασμενο και με την βούλα ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ Παπαθεοδώρου,δημιουργήθηκαν και πληρώνονται για να ρίχνουν λάσπη στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Χτες ξέχασαν να προβάλλουν την για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατάκτηση του Τσάμπιονς λιγκ από την ομάδα πόλο γυναικών…και τους ενδιέφερε αν έσπασε η κούπα στους πανηγυρισμούς!!!

Το sportdog που γράφει κάτι χαζομαρες για άτομα νηπιακου επιπέδου και φυσικά το ΣΚΟΤΟΣ των σπορ που αποτελεί εδώ και χρόνια τον δούρειο ίππο της ολυμπιακής οικογένειας..

Είμαστε στο +11 από τον δεύτερο κατακταμε περπατωντας ένα ακόμα πρωτάθλημα και νομίζετε ότι θα φτιάξετε κλίμα!

Εσείς οι ίδιοι που ΠΝΙΓΕΤΕ τις ανακοινώσεις των οπαδών των αντιπάλων ομάδων που χρόνια τώρα βρίζουν τις ομάδες τους και ψάχνουν να βρουν που έχουν χαθεί οι πρόεδροι τους και αν κλέφτηκαν με κανένα ανιψιό και ζουν στη στέπα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και δημοσιογραφους με γυναικομαστια!

Πώς γίνετε να αποδοκιμάζει ο κόσμος του Ολυμπιακού την ομάδα και ένα λεπτό μετά να χειροκροτεί τον Ελ αραμπι και του υπόλοιπους παίκτες;

Σε λοβοτομημενους ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ;

Έχετε διχασμό προσωπικότητας;;

Άνθρωποι όπως ο Παπαθεοδωρου τον γνωστό Αιβαλιωτη Καρλη Αυλακιωτη πάλαι ποτέ πρασινοφρουρο που πληρώνονται από τον ΕΞΑΦΑΝΙΔΗ και κάνουν συνάμα αγώνα για την ομάδα της καρδιάς τους και το δώρο του Βοτανικου καταπίνουν κάθε μέρα την χολή που Ξερνάνε!

Εντωμεταξυ ειναι τόσο κορόιδο το αφεντικό του και δεν βλέπει πόσο αβανταρει ύπουλα την ομάδα της καρδιάς του σε κάθε νίκη σε κάθε άθλημα!

Πληρώνει το αφεντικό για να κάνει τα καπρίτσια της για να βγάζει τα ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ της η υπηρέτρια!
Θα δείτε για άλλη μια φορά….

Την τελευταία Κυριακή πως ο ΠΕΡΑΙΑΣ ΘΑ ΚΑΕΙ!

Επειδή στην πραγματικότητα μόνο ΚΑΚΟ κάνεις στους αντιπάλους του Ολυμπιακόυ αφού ΤΑΙΖΕΙΣ με ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΑΝΟ τους χρήσιμους ηλίθιους και τα όρθια γελαδια που σας διαβάζουν!

Εισαι προσκεκλημένος στη φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα το 3ο τα τελευταια 4 χρόνια ΟΣΑ δηλαδή έχει η ομάδα της τσέπης από το 1926!!!

Ενα περισσότερο από αυτά που έχει η ομάδα της καρδιάς σου από το 1996!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ