Η ομιλία του Μίτσελ, ο Αβραάμ, οι νέοι και τα «κοψίματα»

Η ομιλία του Μίτσελ, ο Αβραάμ, οι νέοι και τα «κοψίματα»

Ο Μίτσελ μίλησε για πρωτάθλημα και ανατροπή σκηνικού στους παίκτες, ετοιμάζει τη λίστα με τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν και ετοιμάζει τον Ολυμπιακό ψυχολογικά.

Εποχή Μίτσελ Γκονζάλες στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός επιστρέφει στους Ερυθρόλευκους, με σκοπό να συνεχίσει το έργο που άφησε στη μέση τον Ιανουάριο του 2015. Αλλά και για να επαναφέρει τους πρωταθλητές Ελλάδος στον δρόμο των νικών, των επιτυχιών και του καλού ποδοσφαίρου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να δώσει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Ισπανό τεχνικό, κρίνοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι ο ιδανικός για να μπορέσει να αλλάξει το κλίμα στο Ρέντη, αλλά και να φτιάξει την ψυχολογία του συνόλου. Κάτι που θεωρείται ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της φετινής ομάδας.

Ο Μίτσελ έχει χάρισμα στην επικοινωνία. Είναι ιδανικός στο να εμπνέει τους παίκτες του και κυρίως έχει έναν εκπληκτικό τρόπο να κάνει τους πάντες να αισθάνονται ικανοί για όλα. Ασχέτως αντιπάλου. Και αυτή η θετική σκέψη και η αύρα της βεβαιότητας του τύπου «μπορούμε τα πάντα», είναι αναγκαία για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να ορθοποδήσει. Με τον νέο τεχνικό καθοδηγητή των Ερυθρόλευκων να ξεκινάει ακριβώς έτσι τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό. Με σιγουριά και θετική σκέψη.

Διαβάστε επίσης: Το σχέδιο Μαρινάκη και το καρέ υλοποίησης του πλάνου «ολική επαναφορά» στον Ολυμπιακό

Όταν τα φώτα έσβησαν, λοιπόν, και η μεσημεριανή παρουσίαση ολοκληρώθηκε ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του (Χουάν Κάρλος Μπαντιά, Αντριάν Γκονζάλες, Κίκε Σανθ) πήγαν στο Ρέντη. Εβγαλαν τα κοστούμια και τα πουκάμισα, φόρεσαν φόρμες, ενδυμασία προπόνησης, και ποδοσφαιρικά παπούτσια και βγήκαν στο γήπεδο για να ξεκινήσει η δουλειά. Μια λέξη που επαναλήφθηκε πολλές φορές στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών.
Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, ήταν αυτός που ανέλαβε να παρουσιάσει στους ποδοσφαιριστές τον νέο τους προπονητή, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας ξανά τον Μίτσελ. Είναι ο νέος μας προπονητής. Ξέρει καλά τον Ολυμπιακό και έχει έρθει για να μας βοηθήσει. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Ισπανός κόουτς, χωρίς ωστόσο να θέλει να πει πολλά, λόγω και των πολλών απουσιών διεθνών ποδοσφαιριστών. Αλλά το μήνυμα για την κατάκτηση του τίτλου, ήταν ξεκάθαρο. Μεταξύ άλλων, λοιπόν επεσήμανε πως «…είμαι χαρούμενος που είμαι ξανά εδώ. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ, να δουλέψουμε καλά, για να αλλάξουμε την κατάσταση. Είστε όλοι καλοί παίκτες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να αλλάξουμε την εικόνα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της προπόνησης, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι λόγω απουσιών είχαν ανέβει στην πρώτη ομάδα ο Κένι Λαλά, ο οποίος εδώ και μέρες κάνει προπονήσεις με τη Β’ ομάδα, αλλά και οι επίσης παίκτης του Ολυμπιακού Β, Αλγκασίμ Μπα, Ιωάννης Κωστή, Θανάσης Κεραμιδάς, Γιώργος Μαρίνος, Παύλος Μαυρουδής, αλλά και o 18χρονος (03/04/2004) μεσοεπιθετικός της Κ19, Θανάσης Κουτσογούλας.

Κλείνοντας, πάντως, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι στις προπονήσεις θα υπάρξει… αποσυμφόρηση σύντομα. Δεν είναι μυστικό. Το επιβεβαίωσε και ο Μίτσελ στην παρουσίασή του πως θα υπάρξουν ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν να προπονούνται με την πρώτη ομάδα, καθώς αυτός δεν επιτρέπει στο σύνολο να δουλέψει σωστά. Και η ενημέρωση για τα «κοψίματα» θα γίνει άμεσα. Για την ακρίβεια, ήδη οι πρώτες αποφάσεις έχουν παρθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ