Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0: Έκαναν «σεφτέ» οι «Αρκάδες»

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0: Έκαναν «σεφτέ» οι «Αρκάδες»

Με τον Μπαρτόλο να «σερβίρει» και τα δύο γκολ ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Χάρη στα γκολ των Τιλίκα και Γκαρντάφσκι ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 εντός έδρας του ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το σύνολο του Ηρακλή Μεταξά ήταν καλύτερο σε ολόκληρο το 90λεπτο, με τον Μπαρτόλο να είναι απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, «σερβίροντας» και τα δύο γκολ.

Από την άλλη πλευρά οι Κρητικοί πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση, μένοντας έτσι στην 11η θέση και στους 4 βαθμούς, με τον Αστέρα να ανεβαίνει στην 8η θέση και στους 7 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρκετά δυναμικά, καταφέρνοντας να μετουσιώσουν την κυριαρχία τους σε γκολ στο 19′. Πιο συγκεκριμένα ο Μπαρτόλο έκανε το γύρισμα, στο ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Τιλίκα με τρομερό σουτ να γράφει το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Τα δάκρυα του Κασάμι στις υπογραφές, το γράμμα των 5 χρόνων, το 1.000.000 € του Αμπασκάλ και οι πρώτες ημέρες στο Ρέντη

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους παίκτες του Μεταξά, να διπλασιάζουν τα τέρματα τους πριν στην εκπνοή της ανάπαυλας, με «δράστη» τον Γκαρντάφσκι, έπειτα από ένα ακόμη γύρισμα του Μπαρτόλο στο 44′.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τους γηπεδούχους να διατηρούν με άνεση το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Αλβάρες, Ιγκλέσιας, Μπαρτόλο, Νομίνγκεθ, Τιλίκα, Γκαρντάβσκι, Μπαράλες.

ΟΦΗ: Στίβενς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντιούσε, Περέα, Ντίκο, Γκερέρο, Ντουρμισάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ