Βρήκε ομάδα μετά τον Ολυμπιακό ο Κορμπεράν; Τι λένε στην Αγγλία για το μέλλον του

Βρήκε ομάδα μετά τον Ολυμπιακό ο Κορμπεράν; Τι λένε στην Αγγλία για το μέλλον του

Το όνομα του Κάρλος Κορμπεράν «παίζει» δυνατά για ομάδα της Championship. Τι λένε οι Άγγλοι για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Μπορεί ο Κάρλος Κορμπεράν να αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό εδώ και λίγο καιρό, όμως το όνομα του «παίζει» δυνατά στα αγγλικά ΜΜΕ για τον πάγκο της Μίντλεσμπρο.

Η αγγλική ομάδα προχώρησε στην απόλυση του Κρις Γουάιλντερ και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, με τον Ισπανό να είναι ψηλά στη λίστα της, όπως διαβάσατε από to10.gr.

Πέρα από τον Κορμπεράν όμως η Μίντλεσμπρο κοιτάζει και τις περιπτώσεις των πιο έμπειρων Ρομπ Έντουαρντς και Σον Ντάιτς για να διαδεχθούν τον Γουάιλντερ.

Όπως αναφέρουν στο Νησί όμως, η περίπτωση του Κορμπεράν εξιτάρει τους ανθρώπους της Μίντλεσμπρο λόγω της περσινής απίστευτης πορείας που έκανε με τη Χάντερσφιλντ μέχρι και τον τελικό ανόδου στην Championship.

Εκεί μπορεί να μην πήρε την άνοδο η ομάδα του Ισπανού κόντρα στη Νότιγχαμ, όμως είχε δείξει εξαιρετικό δείγμα γραφής καθ’όλη τη χρονιά. Αυτή τη στιγμή βάση και των στοιχηματικών αποδόσεων για τον επόμενο προπονητή της Μίντλεσμπρο, ο Κορμπεράν είναι ο τρίτος στη σειρά, ενώ σύμφωνα με τους Άγγλους φέρεται να έχει ήδη μια διερευνητική επικοινωνία με τη διοίκηση του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κορμπεράν ανέλαβε τα ηνία στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό με τη Μακάμπι Χάιφα, όμως έμεινε για περίπου 50 μέρες για να τον διαδεχθεί ο Μίτσελ, έχοντας απολογισμό 2 νίκες σε 11 ματς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ