Μετράνε αντίστροφα στον ΠΑΟΚ για την επιστροφή του Μιχαηλίδη

Μετράνε αντίστροφα στον ΠΑΟΚ για την επιστροφή του Μιχαηλίδη

Τέλος τα δύσκολα για τον Γιάννη Μιχαηλίδη, καθώς φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον δύσκολο τραυματισμό και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Στις 13 Μαρτίου του 2022 ο Γιάννης Μιχαηλίδης αποχώρησε τραυματίας από το αγωνιστικό χώρο, όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν καλά για τον νεαρό αμυντικό, καθώς έδειξαν ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Έτσι κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία δύσκολη κατάσταση τόσο σωματική, όσο και ψυχική. Όμως αποδείχθηκε πως είναι «σκληρό καρύδι» και έπειτα από ένα επτάμηνο αποθεραπείας και ατομικών προπονήσεων, ο 22χρονος ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Διαβάστε επίσης: Ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ ο Μιλόγεβιτς

Την αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και η ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς ανάρτησε μία φωτογραφία του Μιχαηλίδη από την προπόνηση συνοδευόμενη με την φράση «Coounting down» («μετρώντας αντίστροφα»), επιβεβαιώνοντας το ότι πλησιάζει η επιστροφή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ