Κίνδυνος να κλείσει η «OPAP Arena»!

Κίνδυνος να κλείσει η «OPAP Arena»!

Τι μπορεί να φέρει... λουκέτο στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Το pyro show των οπαδών στο ματς της Δευτέρας με τον Ιωνικό, δημιουργεί προβλήματα στην ΑΕΚ!

Οι Ενωσίτες «έκαψαν» την Αγιά Σοφιά- Opap Arena στην επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League να επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Σκληρή απάντηση Αυγενάκη στην ΕΠΟ- Εκτεθειμένος ο Μπαλτάκος που άλλα ζήτησε και άλλα λέει για το Μητρώο

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ επικρατεί συναγερμός, καθώς είναι παραπάνω από ορατός ο κίνδυνος κεκλεισμένων των θυρών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (30/10).

Στις 16 Οκτωβρίου η Ενωση υποδέχεται τον Ατρόμητο και σε περίπτωση διακοπής του αγώνα (ακόμα και λίγων δευτερολέπτων) λόγω καπνογόνων, θεωρείται δεδομένο το… λουκέτο της Opap Arena στο ντέρμπι με τους «ασπρόμαυρους». Μάλιστα, η τιμωρία πιθανότατα θα αφορά δύο αγωνιστικές, κάνοντας ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα για την ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως διακοπή του αγώνα μπορεί να υπάρξει και με αίτημα του διαιτητή VAR, καθώς η ορατότητα για τις ανάγκες του VAR είναι μία τελείως διαφορετική υπόθεση.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, πως επανάληψη του σκηνικού με τον Ιωνικό στο ματς κόντρα στους Περιστεριώτες, ακόμα και σε μικρότερη κλίμακα σημαίνει πολύ σοβαρή πιθανότητα, αν όχι βεβαιότητα για αποκλεισμό της έδρας της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ