Παναθηναϊκός: «Βλέπει» 11άδα ο Παλάσιος ενόψει Αστέρα

Παναθηναϊκός: «Βλέπει» 11άδα ο Παλάσιος ενόψει Αστέρα

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος προπονήθηκε και σήμερα (7/10) σε φουλ ρυθμούς, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον υπολογίζει κανονικά για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αρκετά χαμόγελα υπήρχαν στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού καθώς ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, προπονήθηκε για δεύτερη φορά χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις, με τις με τις πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (9/10) να αυξάνονται.

Επίσης και ο Βέμρπιτς προπονήθηκε κανονικά και θα υπολογίζεται και αυτός από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς της Κυριακής.

Διαβάστε περισσότερα: «Ναυάγησε» του Μαρτίνς στη Χαλ! (pic)

Αντίθετα οι Γιάννης Κώτσιρας και Άνταμ Τσέριν, ακολούθησαν ατομικό και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, έχοντας τεθεί αμφότεροι εκτός για το ματς της 7ης αγωνιστικής. Επιπλέον ο Άντραζ Σπόραρ, ακοούθησε θεραπεία, ενώ απών ήταν και ο Αλέξις Τρουιγιέ που ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με πρωινή προπόνηση στο “Γ. Καλαφάτης” συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Βέρμπιτς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσέριν, Κώτσιρας, ενώ θεραπεία έκανε ο Σπόραρ. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Τρουιγιέ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ