Παναθηναϊκός : Στον γκρεμό οι πράσινοι – άμεσος κίνδυνος υποβιβασμού

Παναθηναϊκός : Στον γκρεμό οι πράσινοι – άμεσος κίνδυνος υποβιβασμού

Σε τραγική κατάσταση οι πράσινοι κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, μετά τις σημερινές εξελίξεις. Το τριφύλλι πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον τους δύο από τους τέσσερις παίκτες για να μην πέσει κατηγορία.

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά και τις σημερινές εξελίξεις και την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ να επιβάλλει ποινή αφαίρεσης εννιά βαθμών από τους πράσινους, λόγω των οφειλών του τριφυλλιού σε Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν. Οι πράσινοι κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, αν δεν προχωρήσουν σε εξόφληση των παικτών μέσα στις επόμενες τρεις μέρες, δηλαδή μέχρι την Πέμπτη. Για αυτό το λόγο άλλωστε είναι σε εξέλιξη Δ.Σ. της ΠΑΕ, να δουν τι μπορούν να κάνουν για σώσουν την κατάσταση έστω και στο παρά πέντε…

Η ποινή επικυρώνεται μετά από τρεις μέρες και οι πράσινοι θα μπορούν να πάρουν πίσω τους βαθμούς αν καταβάλουν τα χρήματα εντός πέντε ημερών, μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο την Κυριακή κι αυτό σημαίνει ότι θα έχει περιθώριο να πληρώσει μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου για να του επιστραφούν οι βαθμοί.

Αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει τιμωρηθεί τέσσερις φορές με αφαίρεση τριών βαθμών (για τις οφειλές σε Βέμερ, Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν) και αν την Παρασκευή δεν έχει εξοφλήσει δύο από τους τέσσερις, τότε θα υποβιβαστεί από την Σούπερ Λίγκα. Οι πράσινοι ζουν δραματικές ώρες καθώς το μεγάλο ερώτημα που γεννάται είναι θα καταβληθούν τα χρήματα στους παίκτες που προαναφέραμε, ώστε να μην υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός λόγω των συγκεκριμένων ποινών που έχουν επιβληθεί στο τριφύλλι.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί χρήματα στον Βέμερ κι επειδή στην περίπτωση του Γερμανού το πρώτο επίσημο ματς των πράσινων ήταν το χθεσινό με τον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός έχει διορία να εξοβλήσει τον Γερμανό μέχρι τις 20 του μήνα για να του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ