Μπελεβώνης: «Ο Καμίνσκι δεν έρχεται για λαμογιές, αλλά για να εξελίξει τον Παναιτωλικό»

Μπελεβώνης: «Ο Καμίνσκι δεν έρχεται για λαμογιές, αλλά για να εξελίξει τον Παναιτωλικό»

Ο Μάκης Μπελεβώνης, παραχώρησε δηλώσεις για τους νέους ιδιοκτήτες του Παναιτωλικού, δηλώνοντας πως είναι άνθρωποι που θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με την ομάδα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού και μέλος της διοίκησης της ομάδας, Μάκης Μπελεβώνης, μίλησε για τη νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας του Αγρινίου, μετά την πώληση του συλλόγου στον Ματσίεκ Καμίνσκι, τονίζοντας πως οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας σκοπεύουν να ασχοληθούν σοβαρά και όχι να κάνουν… λαμογιές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπελεβώνης στο Metropolis:

Διαβάστε επίσης: Ο «περιπατητής» Μέσι και το know how: Πώς ο «pulga» παίζει σε αυτό το επίπεδο στα 35 του; (pics, vids)

Αρχικά ανέφερε:

«Οι υπογραφές έπεσαν πριν μία ώρα και πλέον γίνονται οι διαδικασίες για το τυπικό σκέλος της μεταβίβασης της ομάδας. Ο κ. Κωστούλας έχει αναφερθεί στην αποχώρηση του πριν από καιρό, είναι 18 χρόνια στην ομάδα και πλέον έχει κουραστεί με την κατάσταση που υπάρχει, καθώς δεν προχωράμε μπροστά αλλά πίσω. Δεν έχουν έρθει για να κάνουν αλλαγές, αλλά θέλουν να εξελίξουν την ομάδα, εγώ προσωπικά δεν θέλω να πω αν θα φύγω ή θα συνεχίσω στην ομάδα».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ακόμα και στην… τελευταία πράξη, ο ίδιος έβαλε το συμφέρον του Παναιτωλικού και της πόλης με ανθρώπους που θα πάνε την ομάδα πιο μπροστά. Οι ίδιοι φαίνεται πως θέλουν να ασχοληθούν και με τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς βρίσκονται κοντά και στην αγορά της Έβερτον, δεν έρχονται για τις… γνωστές λαμογιές αλλά δείχνουν πως αγαπούν το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ