ΑΕΚ : «Κιτρίνισαν» οι δρόμοι στην Φιλαδέλφεια από οπαδούς! (pics)

ΑΕΚ : «Κιτρίνισαν» οι δρόμοι στην Φιλαδέλφεια από οπαδούς! (pics)

Λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς με τον Λεβαδειακό, εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ ξεχύθηκαν στους δρόμους της περιοχής, προκειμένου να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το βράδυ της Κυριακής (22/4) το ΟΑΚΑ ήταν σχεδόν κατάμεστο από οπαδούς της ΑΕΚ προκειμένου να παρακολουθήσουν το ματς-τίτλου με τον Λεβαδειακό. Φυσικά στο Ολυμπιακό στάδιο δεν ήταν δυνατό να βρεθούν όλοι οι φίλαθλοι της Ενωσης.

Έτσι όσοι οπαδοί  δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» βρεθούν απόψε στο γήπεδο, παρακολούθησαν το ματς είτε από τα σπίτια τους, είτε από καφετέριες της Φιλαδέλφειας.

Μετά τη λήξη του ματς που βρήκε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια και μαθηματικά, πολλοί από τους οπαδούς ξεχύθηκαν στους δρόμους προκειμένου να πανηγυρίσουν την επιτυχία της ομάδας τους.

Ετσι κεντρικοί δρόμοι της περιοχής, ειδικά γύρω από το νέο γήπεδο, αποτέλεσαν  σημείο συγκέντρωσης με τον κόσμο να ξεσπά. Καπνογόνα και συνθήματα έκαναν τη… νύχτα-μέρα και ουσιαστικά έδωσαν συνέχεια στα όσα γινόντουσαν λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο Ολυμπιακό στάδιο.

Όσο η ώρα η περνούσε ο κόσμος πύκνωνε, καθώς οπαδοί που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ επέστρεφαν στη Φιλαδέλφεια για να «ενωθούν» με τους ήδη υπάρχοντες και το «πάρτι»-τίτλου να γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ