Ζίβκοβιτς: Η εξαιρετική σεζόν, οι γκέλες και η φήμη για μεταγραφή στον ΠΑΟΚ (vids)

Ζίβκοβιτς: Η εξαιρετική σεζόν, οι γκέλες και η φήμη για μεταγραφή στον ΠΑΟΚ (vids)

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει «κλείσει» τον Σέρβο πορτιέρο της Ξάνθης, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, αλλά στα παιχνίδια με τους Θεσσαλονικείς αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Μπορεί η χρονιά ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει ήδη το μεταγραφικό σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι Θεσσαλονικείς μετά τον Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα, φέρονται να έχουν «κλείσει» και τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς της Ξάνθης.

Όπως ενημερωθήκατε από το 10.gr, ο Σέρβος πορτιέρο αποκάλυψε ο ίδιος τη μεταγραφή του στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ίδιος, πάντως, το απόγευμα της Πέμπτης με δηλώσεις του στη Σερβία διέψευσε ότι έχει συμφωνήσει με τους «ασπρόμαυρους». Δεν θα μπορούσε άλλωστε να κάνει αλλιώς, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η σεζόν.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, θα πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ καλή κίνηση από την εγχώρια αγορά, καθώς ο 29χρονος είναι ένας από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες της φετινής Σούπερ Λίγκας. O Ζίβκοβιτς, ο οποίος μετακόμισε από την Παρτιζάν στην Ξάνθη το καλοκαίρι του 2016, φέτος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 31 συμμετοχές σε Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο και αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της εξαιρετικής πορείας της ακριτικής ομάδας.

Η Ξάνθη παλεύει για την είσοδό της στην 5άδα και αυτό οφείλεται εν πολλοίς και στον Σέρβο τερματοφύλακα, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει πολλές και εντυπωσιακές αποκρούσεις. Βέβαια, όπως όλοι οι τερματοφύλακες, έτσι και αυτός σε μερικά παιχνίδια ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Αυτό συνέβη στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, το οποίο οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν με 3-0.

Στο πρώτο γκολ έκανε λάθος έξοδο, ενώ στο τρίτο γκολ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Λάθος τοποθετήσεις είχε επίσης και στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη, με τον Ζίβκοβιτς να φέρει μεγάλη ευθύνη στο γκολ του Μπίσεσβαρ, με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1. Ο 29άχρονος ήταν εκτός θέσης και δέχθηκε γκολ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, παρότι ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ήταν αρκετά μέτρα μακριά…

Δείτε τα στιγμιότυπα από τους δύο αγώνες:

Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-3

https://www.youtube.com/watch?v=0IUnU3NpHFU

ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-1

https://www.youtube.com/watch?v=0nExtZNJiu4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ