Επιασε δουλειά και το επιτελείο του Πέδρο Μαρτίνς (pics)

Επιασε δουλειά και το επιτελείο του Πέδρο Μαρτίνς (pics)

Στην Ελλάδα από το Σάββατο ο βοηθός του Πέδρο Μαρτίνς, Αντόνιο Ενρίκες, για τον προγραμματισμό της προετοιμασίας, συνεχίζει την παρακολούθηση της Ακαδημίας ο Φρανσίσκο Κόστα. Είδαν όλοι μαζί το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σηκώσει μανίκια και καθημερινά προετοιμάζει τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Πορτογάλος τεχνικός αυτές τις ημέρες, πέραν των μεταγραφικών θεμάτων, ασχολείται διαρκώς και με τον προγραμματισμό της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Καθώς μετά την οριστικοποίηση της 3ης θέσης, οι Πειραιώτες γνωρίζουν τις ημερομηνίες που θα κληθούν να ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους, άρα μπορούν να κάνουν και τον προγραμματισμό τους.

Για αυτόν τον λόγο ήρθε στην Ελλάδα από το Σάββατο και ο Αντόνιο Μανουέλ Ενρίκες. Ο βασικός γυμναστής και ένας εκ των βοηθών του Πέδρο Μαρτίνς. Ο 38χρονος Πορτογάλος παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό από σουίτα στο Γ. Καραϊσκάκης, μαζί με τον προπονητή των Πειραιωτών, τον Φρανσουά Μοντέστο, αλλά και τον Φρανσίσκο Κόστα. Τον ειδικό επί των Ακαδημιών, ο οποίος, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr βρίσκεται στην Ελλάδα από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, με σκοπό να μελετήσει τη δομή, τον τρόπο δουλειάς και τους παίκτες της ακαδημίας και να κάνει μία έκθεση με το τι χρειάζεται για να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση.

Επιστρέφοντας στον Αντόνιο Μανουέλ Ενρίκες, τώρα, έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι η παρουσία του στην Ελλάδα έχει να κάνει κυρίως με το κομμάτι της προετοιμασίας. Ο Πορτογάλος καταρτίζει, σε συνεργασία με τον προπονητή και τα υπόλοιπα μέλη του τιμ, το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός, ενώ κάνει και τις εισηγήσεις του για όσα πράγματα χρειάζονται και πρέπει να ετοιμαστούν για τον Ιούνιο, όταν ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πού θα διεξαχθεί η προετοιμασία, αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι οριστικό. Ο Ολυμπιακός είχε προκρίνει το Ζέεφελντ και το Λάνγκεφελντ πριν από λίγο καιρό, αλλά πολλά θα κριθούν και από τα φιλικά παιχνίδια που θα κλειστούν, τις αποστάσεις και τη διαθεσιμότητα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ανατροπή, καθώς εξετάζονται και άλλα προπονητικά κέντρα, σε άλλες χώρες (Ελβετία, Βέλγιο, Ολλανδία)…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ