Το «μπάσιμο» του Ολυμπιακού για Κάιπερς και τα δεδομένα

Το «μπάσιμο» του Ολυμπιακού για Κάιπερς και τα δεδομένα

Με την απόκτηση του «πιστολέρο» του Εργοτέλη, Ούγκο Κάιπερς, ασχολείται ο Ολυμπιακός. Η πρόταση της ΑΕΚ, οι άλλοι ενδιαφερόμενοι, τα οικονομικά δεδομένα και το... δικαίωμα της Σταντάρ Λιέγης!

Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει εδώ και καιρό τον πρώτο σκόρερ της Football League Δημήτρη Μάνο και το καλοκαίρι τον περιμένει στο Ρέντη, για να ξεκινήσει προετοιμασία και να αποδείξει εάν μπορεί να επαναλάβει και στο υψηλότερο επίπεδο όσα σπουδαία κάνει φέτος με τον ΟΦΗ. Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι δείχνουν ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα και για το δεύτερο «πιστόλι» της δεύτερης κατηγορίας. Τον Ούγκο Κάιπερς. Για τον οποίο ήδη γίνονται επαφές, ώστε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο 21χρονος Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη έχει 20 γκολ σε 26 συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα του Ηρακλείου, πραγματοποιώντας την κορυφαία χρονιά της καριέρας τους. Με αποτέλεσμα να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός. Που έχει αποφασίσει ότι θα αποκτά κάθε ποδοσφαιριστή που θεωρεί ότι έχει το ταλέντο και την προοπτική να φορέσει κάποια στιγμή την ερυθρόλευκη φανέλα.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι για τον Κάιπερς έχουν δείξει ενδιαφέρον κι άλλες ελληνικές και ξένες ομάδες. Η ΑΕΚ έχει κινηθεί πιο ζεστά από όλους έως τώρα, με τον Ατρόμητο, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό να έχουν επίσης κάνει την κίνησή τους. Την ώρα που οι απαιτήσεις του Αιγύπτιου ιδιοκτήτη του Εργοτέλη, Μαγκέντ Σαμί, είναι κοντά στις 400.000 ευρώ, συν ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάιπερς ανήκει στον Εργοτέλη και δεν είναι δανεικός στην ομάδα της Κρήτης. Η πρώην ομάδα του, Σταντάρ Λιέγης, έχει ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης, αλλά και το δικαίωμα να ισοφαρίσει κάθε προσφορά που θα φτάσει στον Εργοτέλη και να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό της. Κάτι, ωστόσο, που δεν προβλέπεται να συμβεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ