Δεληζήσης : «Θέλω να ζήσω πολλά με τον Άρη»

Δεληζήσης : «Θέλω να ζήσω πολλά με τον Άρη»

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Δεληζήσης αναφέρθηκε στο ποια θα πρέπει να είναι φιλοσοφία της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, προσθέτοντας το πόσο πολύ θέλει να παραμείνει στο δυναμικό της.

Ο Γιώργος Δεληζήσης ήταν από τους φετινούς στυλοβάτες της προσπάθειας επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα και όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης στόχος του είναι να παραμείνει για αρκετά ακόμη χρόνια στον «Θεό του πολέμου».

Ο Ελληνας στόπερ μίλησε ακόμη για διάφορα πράγματα, όπως για το ματς με τη Σπάρτη, για την άνοδο, τον κόσμο, τον Νέτο, αλλά και τον Παύλο Μυροφορίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στον ARENA FM 89,4:

Για τα όσα ακούστηκαν για το παιχνίδι με τη Σπάρτη: «Είναι ντροπή, να πάμε να βοηθήσουμε μια ομάδα, γιατί; Εμείς παίζουμε για την ιστορία μας , για την αξιοπρέπεια μας. Εμάς, ο εαυτός μας, μας βοήθησε. Κάναμε δέκα ώρες δρόμο, άλλες τόσες στο γυρισμό έπρεπε να κερδίσουμε μόνο για την κούραση του ταξιδιού. Αυτό ήταν σαν τιμωρία, με 22 ώρες δρόμο. Θέλουμε ένα τριήμερο να συνέλθουμε».

Αν έγινε συζήτηση μήπως στα παιχνίδια που μένουνε εφησυχάσει η ομάδα: «Μιλάμε με τα παιδιά δεν θα εφησυχάσουμε. Δεν υπάρχει λόγος, έχουν μείνει δέκα μέρες. Κάποια παιδιά έχουν κουραστεί, άλλα θα έχουν ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν κάποια πράγματα. Να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό , δέκα μέρες μπορούμε να κάνουμε υπομονή, ο στόχος τελειώνει στις 27 Μαϊου. Πάντα υπάρχει κίνητρο για τον κάθε έναν ξεχωριστά».

Για τη διακοπή στον αγώνα με τη Σπάρτη: «Αυτά δε λέγονται, προσωπικά δεν το κατάλαβα πως έγινε όλο το σκηνικό , μετά κατάλαβα. Θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο το σκορ να είναι 3-0, θέμα χρόνου ήταν έτσι όπως παρουσιάστηκαν οι αντίπαλοι. Ο Γιώργος ο Καντιμοίρης μας βοήθησε , όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί και το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Θα είναι ένα παιχνίδι γιορτή αλλά ο στόχος είναι μόνο η νίκη για τον κόσμο που ήταν κοντά μας και μας βοήθησε, ήταν ο 12ος παίκτης μας. Να δώσουμε μία παράσταση μόνο για τον κόσμο μας.

Ήρθαμε να ανεβάσουμε τον Άρη, να φύγει από αυτή την ταλαιπωρία που έχει τόσα χρόνια, βάλαμε ένα στοίχημα όλοι για να φέρουμε τον κόσμο, που ήταν πικραμένος και πάλι στο γήπεδο και νομίζω σε ένα μεγάλο βαθμό το καταφέραμε».

Η πρωτιά χάθηκε στην Καλλιθέα με διαιτητικά λάθηΓια το Νέτο: «Είναι μεγάλη μορφή για τον κόσμο του Άρη, πρόσφερε πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να σταματήσει την καριέρα του όπως του αξίζει. Τον ευχαριστούμε και του εύχομαι τα καλύτερα».

Για το τι θα κάνει του χρόνου: «Έχω συμβόλαιο ακόμη ένα χρόνο, τώρα είναι στο χέρι του Καρυπίδη, Εννοείται ότι θέλω . Δεν ήρθα για ένα χρόνο στον Άρη, θα ήθελα να ζήσω πολλά περισσότερα, αν αξίζω να μείνω, όπως κρίνει η διοίκηση.Όταν φτιάξαμε την ομάδα δεν είπαμε ότι θα παίζαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και θα βγάζαμε μάτια στο γήπεδο, ήρθαμε για ένα σκοπό. Φέτος δεν μας χαρίστηκε κανείς, πήγαμε στην Παναχαϊκή και γέμισε το γήπεδο, όλες οι ομάδες με τον Άρη έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό. Λένε κάποιοι παίκτες ότι έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο και γιατί δεν πήραν την άνοδο, αλλά εμείς είμαστε δίκαια στη Σούπερ Λιγκ, κάναμε μόνο μία ήττα».

Για το ποια θα πρέπει να είναι η φιλοσοφία του Άρη στη Σούπερ Λιγκ: «Του χρόνου πρέπει να πάει με τη λογική της αλήθειας, να μη φουσκώσουν τα μυαλά του κόσμου. Να μη γίνουν οι τρέλες του παρελθόντος. Να κρατηθεί ένας κορμός, αυτός που πρέπει για να μην ξαναγυρίσει η ομάδα στο μηδέν. Η ομάδα φτιάχτηκε όχι με γνώμονα μόνο τη Φούτμπολ Λιγκ αλλά και για του χρόνου».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη: «Είναι ο καλύτερος τεχνικός διευθυντής στην Ελλάδα, το έχουν δείξει τα αποτελέσματα του. Τον σέβομαι και με σέβεται. έχει συνδεθεί το όνομα μου όπου πάει , ότι πάω κι εγώ αλλά αν είναι καλύτερα στον Άρη, δε θα μου πεικάτι. Μιλάμε για επαγγελματισμό».

«Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του, έδωσα το 100% έκανα ότι μπορούσα. Δε μας χαρίστηκε τίποτα, αν δε μοχθήσεις, δε γίνεται τίποτα. Την Κυριακή ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, να έχει 20.000 να μην πέφτει καρφίτσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ